Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placa plexiglas transparent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Cod produs
8110
Out Of stock
Descriere
Placa plexiglas transparent

Cresterea sigurantei la punctele de vanzare. Bariera de protectie din plexiglas este o bariera eficienta impotriva coronavirusului si bacteriilor la punctul de vanzare. Este un scut transparent eficient intre vanzator si client. Va fi folosit in punctele de vanzare, unde este nevoie de mentinerea distantei sociale: in magazine, banci, receptii, farmacii, birouri de receptie si case de casa. Oferim o gama larga de variante de acoperire, conform specificatiilor individuale ale clientului.

Stabil si usor in acelasi timp. Usor de asamblat. Husa este mobila si poate fi amplasata oriunde pe birou sau la receptie. Disponibil cu sau fara fereastra si in doua culori de baza: alb si negru.

Foaie acrilica perfect transparenta

Placa acrilica Prevenirea este baza liniei noastre de foi acrilice. Foaia noastra acrilica este standardul cand vine vorba de taierea si gravarea cu laser, rutarea CNC, fabricarea si utilizarea generala a foii acrilice. Facut la exigenta

standard, aceasta foaie acrilica este elementul de baza al industriei foilor acrilice.

Intelegem importanta limitarii expunerii angajatilor din serviciul public. Este timpul sa cream un spatiu mai igienic pentru angajatii care deservesc in zonele foarte publice. Cumpara-ti aparatoare portabile pentru stranut, o sticla acrilica care asigura distanta necesara intre clienti si personal. Fara burghie si fara suruburi! Acest aparator pentru stranut din acril/plexiglas poate fi folosit ca o bariera transparenta pe blaturi si in zonele de check-out pentru a incuraja distantarea fizica in timpul interactiunilor necesare. Are o fereastra de trecere pentru receptie, astfel incat sa puteti colecta cu usurinta numerarul fara a scoate scutul. De asemenea, excelent pentru a proteja casierii si cumparatorii de pericolele pentru sanatate la casa sau la orice fereastra de tranzactie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura