Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placuta cifra 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Cod produs
7858
Out Of stock
Descriere
Placuta cifra 2

Fixat pe rafturile dumneavoastra de depozitare, marcajul pentru rafturi faciliteaza identificarea culoarului si a spatiilor de depozitare si amplasarea intr-un depozit sau atelier. Oferit in diferite formate, este simplu si rapid de configurat.

Descoperiti marcajul raftului oferit de Prevenirea . Optimizati miscarile in interiorul culoarului de depozitare ale depozitelor si atelierelor dvs. si imbunatatiti productivitatea angajatilor dvs., garantand in acelasi timp siguranta acestora.

Cum sa va echipati depozitul ?

Depozitele pot fi organizate in diferite moduri in functie de produsele depozitate, cantitatea acestora si ritmurile de intrare si iesire.

Este esential sa se stabileasca metode eficiente si sa existe o structura si echipamente adecvate.

Echipamentele adecvate va vor permite sa optimizati stocarea de dragul rentabilitatii, vitezei de procesare a comenzilor si al protectiei angajatilor dumneavoastra.

Un depozit organizat faciliteaza calatoriile angajatilor, economiseste timp considerabil si limiteaza riscul de accidente la locul de munca. Oferim o gama larga de produse de semnalizare pe podea, echipamente de optimizare a spatiului, transport de incarcaturi, ambalare si afisare.

Echipele noastre sunt disponibile pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a va ajuta sa gasiti solutia potrivita pentru mediul dumneavoastra de lucru.

In interiorul sediului dumneavoastra, traficul trebuie sa fie fluid si clar pentru a limita accidentele datorita marcajelor pe perete si pe sol. Organizarea fluxurilor de trafic vizeaza deplasarea personalului dar si deplasarea echipamentelor de manipulare care este omniprezenta intr-un depozit. Benzile adezive delimiteaza o zona de circulatie de respectat si zonele de risc. Se poate pune in aplicare un cod de culoare pentru o mai buna intelegere a tuturor si o identificare mai rapida a diferitelor zone.

Prevenirea , producator de semnalizare de siguranta, va ofera o gama completa de produse de semnalizare.

Instrumentele noastre de productie de inalta performanta fac posibila satisfacerea asteptarilor dumneavoastra, de la fabricarea unitara pana la serii mari, ca standard sau pe masura, in termene foarte scurte.

Toate panourile noastre sunt realizate in atelierul nostru de productie din La Prevenirea .

Pentru a afla mai multe despre metodele noastre de fabricatie, consultati pagina noastra dedicata. Taiere prin frezare, imprimare digitala, serigrafie, gravura, semitaiere, multe posibilitati iti stau la dispozitie pentru a-ti crea semnalizarile pe masura intr-un timp foarte scurt. Garantam semnalizare conforma cu standardul NF EN ISO 7010.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura