Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Plexiglas transparent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
8108
Out Of stock
Descriere
Plexiglas transparent

Creati semne vibrante potrivite afacerii sau cauzei dvs. cu aceste semne acrilice imprimate color. Disponibil in mai multe grosimi, culori si dimensiuni, aceste semne permit afisarea atat in ??interior, cat si in exterior pentru utilizare versatila la magazinul dvs. de vanzare cu amanuntul, unitatea de mese, atelierul de reparatii sau chiar in propria casa. Ca alternativa, utilizati aceste semne acrilice pentru a comemora etapele importante si evenimentele sau ca memoriale de durata pentru oameni speciali. Arta, logo-ul si mesajul dvs. vor fi imprimate pe acrilic in culori pline. Cele 8 culori acrilice din care puteti alege sunt: negru, transparent, albastru, verde, fildes, portocaliu, rosu si alb sau personalizata la cererea dumneavoastra .

Un semn acrilic transparent este un mediu robust asemanator sticlei, disponibil in doua grosimi. Denumit si plexiglas, acest produs este mai puternic si mai usor decat sticla. Semnele din plexiglas transparent au un finisaj transparent si sunt comparabile cu semnele acrilice transparente negre, desi acestea din urma sunt colorate. Oferim doar imprimare pe a doua suprafata pentru acril transparent. Aceasta inseamna ca grafica este imprimata in oglinda pe suprafata din spate pentru a mentine partea din fata lucioasa si pentru a proteja imaginile.

Panourile noastre foto acrilice transparente, fara rame, sunt o optiune unica de a afisa imagini, grafice sau semne. Panourile acrilice transparente au un design modern, fara cadru, unde puteti vedea vizibil prin panou in timp ce pluteste pe perete. Acest produs nu este perfect doar pentru semnalizare, ci si pentru decor, deoarece reprezinta afisaje excelente pentru fotografie si imagini.

Logo-ul dvs. este imprimat digital UV pe reversul panoului transparent, cu o copie de rezerva alba, pentru a va asigura ca logo-ul dvs. arata cat mai vibrant si atragator posibil. Semnele din plexiglas de afaceri trebuie sa fie atragatoare pentru a face o prima impresie buna clientilor sau vizitatorilor.

Aspectul impresionant al semnalizarii acrilice clare este inconfundabil.

Semnele din plexiglas matuit si din plastic acrilic transparent au un aspect imediat recunoscut si inconfundabil si sunt disponibile in diferite culori. Acest plastic produce un aspect de lux pentru semnalizare, ceea ce il face o alegere excelenta pentru companiile care doresc sa iasa in evidenta de concurenta.

Culori - Alegeti culori standard sau personalizate pentru a se potrivi cu marca dvs. Panourile acrilice pot fi imprimate cu imagini digitale de inalta rezolutie care se potrivesc indeaproape cu culorile oricarui logo corporativ. Acest lucru le face o alegere perfecta pentru promovarea afacerii dvs. catre potentialii clienti. Marcile de plastic Acrylic si Plexiglas sunt rezistente la spargere.Nu numai ca semnalizarea din plastic este durabila, dar are si un aspect profund si bogat de sticla reala, fara greutate sau fragilitate. Acesta este perfect pentru birourile corporative aglomerate, holuri si zone de receptie unde doriti un panou acrilic transparent de inalta calitate.

Semne si litere cu logo acrilic dimensional cu garantie pe viata.

Nu numai ca semnele acrilice arata grozav, dar sunt si extrem de durabile si pot fi montate direct pe perete. In plus, laserul nostru de precizie usureaza producerea de litere acrilice 3D sau in relief si taierea rapid si usor de semne cu logo acrilic. Sabloanele de montare usoara faciliteaza instalarea singur a literelor. Videoclipuri incluse.

Proiecte de calitate corporativa furnizate pentru aprobarea finala.

Echipa noastra de designeri experimentati va va oferi machete digitale gratuite si modele de produse personalizate pentru a va asigura ca obtineti exact ceea ce doriti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura