Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaj reflectorizant pentru masina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
7501
Out Of stock
Descriere
Marcaj reflectorizant pentru masina

Marcaje reflectorizante pentru vehicule

Marcajele de inalta vizibilitate si graficele reflectorizante sunt concepute pentru a imbunatati siguranta rutiera, pentru a va asigura ca respectati reglementarile pot fi, de asemenea, utilizate pentru a va promova eficient marca in conditii de lumina scazuta.

Indiferent daca aveti nevoie de marcaje de vizibilitate de inalta vizibilitate sau de grafica retro-reflectorizanta, este important sa luati in considerare reglementarile, calitatea si montarea profesionala atunci cand va alegeti furnizorul pentru a asigura siguranta tuturor utilizatorilor drumului.

Vehiculele care opresc sa lucreze pe drumurile publice trebuie sa respecte reglementarile , inclusiv marcajele galben fluorescent si rosu retroreflectorizant in spate. Marcajele chevron sunt, de asemenea, esentiale pentru ESV-uri, inclusiv ambulante si vehicule de politie, pe langa grafica albastra si galbena.

Perfect pentru a oferi o consideratie nepretuita de siguranta, precum si in scopuri promotionale, echipele noastre de experti va pot sfatui cu privire la cele mai bune marcaje reflectorizante pentru vehicule pentru afacerea dvs.

* PREVENIREA se refera la un anumit capitol al manualului Departamentului de Transport Semne Rutiere, care detaliaza cerintele de semnalizare si marcare pentru gestionarea temporara a traficului pe autostrazi.

O banda reflectorizanta joaca un rol de avertizare si de reamintire, in principal pentru facilitatile de transport rutier, vehicule, biciclete, biciclete, masini, motociclete, nave, fairways, scena, o varietate de canale si echipamente mecanice aferente.

Filmul reflectorizant al caroseriei poate contura in mod clar contururile caroseriei masinii, ajutand la identificarea tipului, dimensiunii vehiculului si la evitarea accidentelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura