Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sablon pentru inscriptionari marcaj rutier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
11303
Out Of stock
Descriere
Sablon pentru inscriptionari marcaj rutier

Sabloane pentru inscriptionari marcaj rutier din plastic, cauciuc, folie magnetica, cauciuc celular, cauciuc spuma si sabloane de unica folosinta din folii de sablon autoadezive.

Sabloanele de inalta calitate pot fi refolosite de mai multe ori.

Acum selectati setul potrivit pentru dvs. Pachetele sunt asamblate pentru diferite domenii precum industrie sau oras. De la numere si litere individuale pana la litere finite la diferite semne de circulatie, totul este inclus.

Pentru a completa sabloanele, va puteti alege preferatele dintre spray-urile si vopselele noastre de marcare. Sabloanele de marcare pot fi pulverizate sau vopsite.

Cu o selectie de simboluri diferite si o gama larga de culori, va putem marca locurile de parcare individual.

Locuri de parcare pentru persoane cu handicap

Spatiul de parcare pentru persoane cu dizabilitati este recunoscut cu simbolul pentru utilizatorii de scaune rulante. Adesea, semnul este sustinut si intarit de marcaje albe pe sol. Desigur, aceste locuri de parcare sunt mult mai largi, astfel incat utilizatorii de scaune rulante, de exemplu, sa poata intra si iesi cu usurinta. Nu poti trece cu vederea un loc de parcare rezervat. Cu acest tip de marcaj vizibil, orasele si municipalitatile ajuta persoanele cu dizabilitati sa se deplaseze mai usor si mai liber in interiorul oraselor.

Puteti cumpara oricand un sablon de litere, un sablon de numere, sabloane pentru marcare, sabloane de marcat, sabloane pentru pictura peretilor. Vom produce sabloane industriale conform comenzilor dumneavoastra,

De la A pentru cosurile de gunoi pana la Z pentru indicatoare de zona, ne adresam clientilor comerciali si din sectorul public care isi doresc un partener competent alaturi in domeniul solicitant al echipamentelor rutiere, sigurantei traficului si tehnologiei traficului rutier.

Portofoliul nostru creste odata cu dorintele si nevoile clientilor nostri, variaza de la sabloane individuale in functie de datele si ideile lor pana la sabloane cu litere, sabloane cu numere, sabloane pentru marcarea podelei, de exemplu, pentru parcari si parcari cu mai multe etaje, sabloane de transport, sabloane cu magnet,

Echipamentele moderne permit producerea de sabloane de la cativa centimetri la cativa metri. Efectuam livrarea de catre orice companie de transport convenabila pentru dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura