Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru inscriptionari semne rutiere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
11295
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru inscriptionari semne rutiere

Sablon cu semne rutiere pentru marcare a podelei, marcati zonele dvs. de productie si de trafic din depozit cu simboluri usor de recunoscut si mesaje de siguranta pentru a directiona fluxul de trafic si a avertiza angajatii cu privire la zonele periculoase din instalatia dvs. Sablonurile pentru podea sunt o modalitate usoara si eficienta de a va marca permanent mesajul de siguranta pe podele si pereti la locul de munca.

Amintiti-le celor din si din jurul unitatii dumneavoastra importanta sigurantei.

Intariti angajatii si vizitatorii cu privire la procedurile de siguranta adecvate si locatia echipamentelor de siguranta, ale trotuarelor, iesirilor si zonelor desemnate.

Sabloanele cu semne rutiere pentru podea vor ajuta la mentinerea tuturor in miscare in directia corecta in intreaga unitate.

Sablonurile de siguranta sunt ideale pentru a fi utilizate fie in parcari, fie in locurile de munca pentru a comunica informatii atat pietonilor, cat si soferilor.

Alegeti dintre urmatoarele sabloane. De asemenea, sunt disponibile dimensiuni personalizate. Informatii importante despre expediere despre Sabloane mari!

Taxele de expediere pentru sabloane mai mari pot fi mai mari decat le configureaza cosul de cumparaturi. Daca acesta este cazul, va vom anunta cu privire la taxele suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura