Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru inscriptionari indicator rutier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
11300
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru inscriptionari indicator rutier

Sabloanele rutiere creeaza un loc de munca mai sigur si mai eficient.

Cu acest sablon personalizat, conditiile de lucru sunt mai putin stresante si mai productive.

Avem sabloane pentru semne de circulatie de vanzare la preturi avantajoase.

Indiferent daca aveti nevoie de sabloane pentru parcare, drum, afaceri sau acasa, sabloanele noastre personalizate taiate cu laser vor face fata sarcinii. Usor de utilizat, usor de curatat, super durabil si flexibil.

Gama noastra de semne tip sablon va va permite sa marcati si sa numerotati anumite zone dintr-un loc de munca, astfel incat angajatii sa stie unde sa gaseasca echipamente.

Numerotarea si literele pot constitui o parte esentiala a procedurilor de sanatate si siguranta.

Semnalele noastre cu sablon sunt robuste si nu vor rugini, asa ca va puteti astepta sa le puteti folosi din nou si din nou pentru semne cu pulverizare.

Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru numerotarea produselor pentru sistemele de inventariere.

Sablonele noastre pentru depozit si industriale bifeaza toate casutele - multifunctionale, de inalta calitate si multe optiuni, astfel incat sa fiti sigur ca veti gasi produsul potrivit nevoilor dvs.

Sabloanele interblocate sunt cel mai popular produs al nostru de sabloane industriale. Ele sunt furnizate in seturi de litere si numere care pot fi adunate dupa cum credeti de cuviinta si pulverizate cu vopsea in aerosoli pentru semnalizare vizibila pentru o multitudine de industrii, inclusiv medii industriale si facilitati educationale.

Aceste sabloane reutilizabile sunt, de asemenea, foarte economice, asa ca va trebui sa faceti o singura achizitie pentru a avea acces la un set de caractere cuprinzator si de lunga durata. Ele sunt in general folosite ca sabloane pentru podea pentru a marca culoarul, sau chiar cutii, lazi si semne pentru depozite.

Versatilitatea lor inseamna ca pot fi utilizate in orice loc de munca in care zonele trebuie sa fie semnate clar pentru a ajuta la desfasurarea zilnica a afacerii.

Sabloanele noastre de pardoseala pentru distantare sociala sunt, de asemenea, un produs deosebit de popular, care ajuta la implementarea masurilor de distantare sociala la locul de munca.

Pictogramele si textul aldine ofera instructiuni clare pe care sa le urmeze personalul si clientii.

Acest kit vine cu vopsea pentru sabloane de podea cu uscare rapida, care este non-toxica, fara iritant si nu dauneaza mediului.

Setul nostru de sabloane pentru parcare este ideal pentru utilizarea in parcari, depozite si locuri de joaca. Fabricate din polipropilena rezistenta la uzura, fac sabloane reutilizabile fantastice odata ce vopseaua s-a uscat.

Acesta este un kit grozav daca cautati sabloane pentru podea pentru beton si este cel mai bine utilizat impreuna cu vopseaua noastra pentru sabloane pentru podea.

Daca aveti nevoie de semne de siguranta pentru depozit, atunci sabloanele noastre reutilizabile prevenirea sunt exact ceea ce aveti nevoie.

Acest kit este disponibil fie in alb, fie in galben fluorescent, iar vopseaua non-toxica poate fi folosita atat intern, cat si extern intr-o varietate de locatii.

Acest kit este, de asemenea, furnizat cu aplicatorul nostru de mana PREVENIREA, ceea ce il face o optiune de mare valoare.

Prevenirea.ro ofera o solutie rapida si simpla pentru a crea instantaneu marcaje eficiente de parcare.

Este, de asemenea, o optiune rentabila, deoarece este un sablon reutilizabil.

Pur si simplu curatati sablonul dupa utilizare si este gata de folosit din nou atunci cand este necesar. De asemenea, este potrivit pentru utilizarea ambelor in interior ca sablon de marcare a podelei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura