Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru depozite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
3925
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru depozite

Sabloane pentru depozite pentru podelele din beton, in interior si in exterior. Ele ofera o aderenta excelenta, durabilitate si rezistenta.

Gama noastra de sabloane pentru depozite si solutii de reparatii pentru a raspunde oricarei probleme de podea. Aceste produse sunt intotdeauna usor de utilizat si ofera rezultate ultrarezistente pe termen lung.

Prevenirea este aici pentru a va ajuta sa va reparati, sa va pregatiti si sa va vopsiti podeaua, fie ca este vorba de utilizarea vopselelor noastre de inalta performanta pentru suprafete dificile, de marcare a liniilor sau de produse anti-alunecare pentru siguranta.

Marcarea parcarii este o tehnica de semnalizare rutiera care comunica regulile aplicate intr-o zona, si astfel asigura siguranta utilizatorilor. Aceasta semnalizare orizontala pentru parcari foloseste sabloanele pentru depozite cu simboluri si texte pictate pe sol pentru a comunica.

In ceea ce priveste siguranta rutiera si obligatiile de urmat pentru promovarea unui trafic bun, se face distinctia intre semnele orizontale si cele verticale.

Daca doriti sa obtineti sfaturi cu privire la alegerea produselor sau la aplicarea acestora, contactati expertii nostri tehnici
Trimite mesaj
Din Gura in Gura