Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru stalp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
3904
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru stalp

Sabloane de inalta calitate pentru stalpi

Sablon modelabil. Se adapteaza cu usurinta oricarei suprafete.

Sabloane pentru stalpi sunt usor de curatat. Ele pot fi curatate si dezinfectate fara probleme datorita rezistentei lor la orice substanta chimica de curatare sau diluant si suprafetei lor netede, fara pori.

Modele atractive si distractive. Nu trebuie sa fii un mare artist pentru a realiza lucrari atractive intr-un timp foarte scurt.

Sablon multifunctional. Pot fi folosite cu aerograf, pensula, betisoare de vopsea (betisoare de vopsea) si chituri de relief.

Sabloane cu activitati multiple. De exemplu, mini-sabloanele pentru artizanat si decor pot fi folosite cu usurinta pentru coacere sau pentru tatuaje temporare. Cele din categoria aerografie pot fi folosite pentru crafts (ex. scrapbooking), bodypaint sau ca fundaluri pentru prajituri. Si asa mai departe...

Sabloanele sunt disponibile in diferite grosimi si transparente in functie de utilizarea lor. De exemplu, sabloanele pentru automobile/ilustrari sunt in general alb laptos, translucide si cu o grosime de 190 de microni, in timp ce sabloanele de machiaj sau de tatuaje sunt, de asemenea, in general transparente si mai subtiri.

Evident, clientul are si optiunea de a alege o grosime dintre cele disponibile astfel incat sablonul sa se potriveasca cel mai bine nevoilor sale.

Toate sabloanele noastre pot fi facute autoadezive folosind adezivul nostru temporar cu aderenta scazuta/medie, fara reziduuri, cu pulverizare temporara. O singura aplicare permite folosirea sablonului de mai multe ori, iar cand aderenta este prea scazuta poate fi curatata cu solvent si se poate reaplica un nou strat de adeziv.

De la autostrada la parcare si pana la depozit, fiecare aspect al afacerii tale este afectat de modul in care folosesti cuvintele si simbolurile pentru a comunica clientilor si angajatilor tai. Creati grafice clare, vizibile, litere personalizate si mesaje de siguranta cu selectia larga de sabloane : gasiti sabloane pentru podele, terenuri de sport, trotuare, locuri de joaca, sabloane pentru parcari si multe altele. Suntem specializati in crearea de sabloane de inalta calitate care va permit sa pictati rapid mesaje de siguranta, simboluri, avertismente, litere si numere pe podea, perete sau pavaj la instalatia dvs. industriala.

Nu puteti vedea sabloanele pe care le doriti? Completati formularul nostru de solicitare a sablonului personalizat si obtineti o oferta gratuita pentru designul dumneavoastra, fara nicio obligatie. Daca va place citatia, putem produce lucrari de arta pe care sa le aprobati si apoi sa taiati si sa va trimitem sablonul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura