Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane speciale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3884
Out Of stock
Descriere
Sabloane speciale

Sabloane speciale pentru trafic si pentru podea depozite industriale

Avem cea mai larga selectie de sabloane de parcare pe care le puteti folosi pentru a va asigura ca parcarile sunt mai usor si mai sigur de navigat.

Ghidati si reglati zonele de trafic din depozitul sau parcarea dvs. cu sablonul nostru cu sageata curbata pentru sarcini grele. Fabricate din plastic

Gasiti produsul de care aveti nevoie pentru afacerea dvs. sau pentru urmatorul dvs. proiect de bricolaj aici, la magazinul de sabloane Prevenirea.ro

Cumparati online sabloane de parcare

Prevenirea.ro este cel mai mare retailer online de sabloane de parcare.

Fie ca sunteti in cautarea de sabloane de cuvinte sau de sabloane pentru handicap, avem toate modelele de care aveti nevoie pentru compania dvs. de acoperire de etansare si de dungi.

Oferim, de asemenea, sabloane cu litere, sabloane cu numere si sabloane rutiere. Sabloanele noastre reutilizabile sunt rezistente si sunt facute pentru aplicatii pe asfalt.

Word Text Sabloane pentru parcare

Verificati sabloanele de cuvinte din magazinul Asphalt Kingdom! Avem cea mai cuprinzatoare selectie de sabloane de text disponibila pentru antreprenorii de intretinere a asfaltului si pentru liniare de pretutindeni.

Cautati sabloane simple FARA PARCARE sau REZERVATE? Sau un semn de statie de incarcare pentru vehicule electrice sau chiar un semn de arc Mcdonald's? Doar rasfoiti magazinul nostru pentru a cumpara semnul potrivit pentru parcare de care aveti nevoie.

Ce ar putea fi mai usor? Puneti sablonul pe suprafata de marcat si pulverizati vopsea peste sablon. Va sugeram putina banda de mascare pentru a tine sablonul la loc si pentru a va asigura ca marginile sunt crocante si curate. Indepartati sablonul cu grija intr-o singura ridicare pentru a elimina petele si munca grea este gata!

Oamenii au nevoie de indrumare. Daca nu o inteleg, se vor intreba ce sa faca si unde sa mearga. Din fericire, este foarte usor sa dai acea directie.

La urma urmei, noi, oamenii, ne bazam pe semne pentru a ne indica unde trebuie sa mergem si a face propriile semne va poate economisi multi bani pe termen lung. Acesta este scopul din spatele nostru uimitor sablon de trafic cu stivuitoare.

Acest design stencil descrie cu exactitate binecunoscuta imagine stencil de trafic pe care o vedeti tencuita pe suprafete oriunde mergeti. Acesta este semnul care va indica oamenii din magazinul, afacerea, centrul comunitar, biserica sau alt loc in directia corecta.

Cel mai bine, puteti picta atat de usor aceasta imagine, astfel incat sa fie usor de vazut. Il puteti picta mare, mediu sau mic, datorita gamei de dimensiuni in care oferim acest sablon. Si il puteti picta in mai multe locatii, deoarece sablonul este 100% reutilizabil. Cel mai bine, cu vopseaua potrivita pentru mediu, o puteti picta pe orice suprafata.

Gandeste-te la ce inseamna asta. Il poti picta chiar pe peretele cladirii tale. De asemenea, il puteti picta pe plastic, lemn sau metal pentru a crea semne pe care le puteti agata permanent sau semne pe care le puteti afisa atunci cand este necesar. Folositi o culoare indrazneata pentru a face semnul sa iasa in evidenta si gata.

Cel mai bine, puteti crea multe semne in doar cateva minute. Doar fixati sablonul plat pe suprafata si vopsiti, folosind o rola, o perie sau un spray. Curatarea este o chestiune de a folosi apa calda cu sapun si putin agent de indepartare a vopselei, daca este necesar. Apoi puteti pune acest sablon pana cand aveti nevoie de el din nou.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura