Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru iesire

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3875
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru iesire

Creati cu sabloane pentru iesire si grafice clare, vizibile, litere personalizate si mesaje de siguranta cu selectia larga de sabloane Stop-iesire : gasiti sabloane pentru podele, terenuri de sport, trotuare, locuri de joaca, sabloane pentru parcari si multe altele. Suntem specializati in crearea de sabloane de inalta calitate care va permit sa pictati rapid mesaje de siguranta, simboluri, avertismente, litere si numere pe podea, perete sau pavaj la instalatia dvs. industriala.

De la autostrada pana la parcare pana la depozit, fiecare aspect al afacerii dumneavoastra este afectat de modul in care folositi cuvintele si simbolurile pentru a comunica clientilor si angajatilor dumneavoastra.

Alegeti materialul corect pentru sablon pentru proiectul dvs. de marcare a podelei. Sabloanele cu cel mai mic cost initial sunt realizate din carton sau carton ulei - dar sunt mai putin durabile, vor dura cel mai probabil doar pentru o singura utilizare, sunt foarte greu de depozitat si de fapt va cresc costul in timp.

Intr-un cadru industrial, sabloanele din plastic din polietilena de joasa densitate sau iesire sunt o optiune excelenta.

Sabloanele iesire sunt disponibile in doua niveluri de grosime. Usor de utilizat, usor de curatat si usor de depozitat fac din sabloanele LDPE cea mai buna optiune pentru majoritatea aplicatiilor de sablon.

De asemenea, avem sabloane din alama - o optiune buna pentru durabilitate pe termen lung.

Unele companii de stripare pentru parcari devin creative si folosesc sabloane din alama pentru a instala marcaje termoplastice pe pavaj ca o optiune mai durabila decat vopsea.

Nu vezi sablonul de care ai nevoie? Contactati-ne si putem crea personalizat un sablon care sa corespunda nevoilor dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura