Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru magazine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3907
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru magazine

Sabloanele pentru magazine si centre comerciale sunt disponibile in categorii precum sabloane pentru handicap, sabloane cu numere, sabloane cu litere, sabloane interblocate, sabloane cu sageti, sabloane cu logo personalizate, sabloane pentru parcare si sabloane pentru locuri de joaca. Avem chiar si simboluri de autostrazi federale si sabloane de aeroport FAA. Sabloanele de parcare sunt utilizate pentru intretinerea pavajului si marcarea liniilor de catre antreprenorii de asfalt si etansarea pavajului.

Sabloane cu litere, numere sau logo-uri de afaceri decupate individual, folosite pentru a face publicitate, promova, eticheta sau identifica.

Literele din vinil sunt pre-spatiate pentru o instalare usoara, dintr-o data. Creati-va litere personalizate online sau incarcati fisierul cu instrumentul nostru de proiectare usor de utilizat. Puteti vizualiza instantaneu toate fonturile si culorile disponibile, apoi puteti calcula dimensiunile si puteti vedea care va fi pretul pentru semnalizarea din vinil.

Dupa ce ati finalizat designul autocolantei de vinil, scrisorile sunt personalizate in termen de o zi lucratoare. Cand sosesc, singura sarcina care va mai ramane este sa decojiti si sa lipiti literele si numerele de vinil decupate usor de aplicat, oriunde ati alege.

Sabloane de cladire sunt pentru semne de afaceri in aer liber, numere de adrese exterioare, litere de perete interior al holului sau semne de birou.

Ce este mai bine, litere de constructie din plastic sau litere de constructie din metal?

Literele metalice ofera o imagine puternica, permanenta, dar sunt mai scumpe. Literele dimensionale din plastic au o suprafata neteda, lucioasa si sunt mai putin costisitoare. Literele metalice sunt mai grele, durabile si au o textura bogata. Literele din plastic sunt usoare, economice si sunt mai rapid de produs. Oricum, fiecare tip de scrisoare vine cu o garantie pe viata.

sabloane cu semne de vitrina pentru reclame si publicitate

Care este diferenta dintre scrisorile de constructie din plastic si literele de constructie din acril?

Literele de constructie din plastic sunt o litera 3D care este formata in vid in jurul matritelor. Literele acrilice sunt decupate dintr-o foaie de acril solid de un laser comandat de computer. Literele de constructie din plastic formate sunt economice, cu adancime tridimensionala si rapida. Dar literele din plastic formate sunt disponibile numai in stiluri si dimensiuni de font selectate. Literele semne acrilice decupate plat pot fi taiate in orice stil de font si utilizate pentru logo-uri si grafice.

Sablonurile noastre pentru handicap pot fi utilizate cu toate tipurile de echipamente de pulverizare, inclusiv vopsele si role cu aerosoli. Fiecare sablon pentru semne de handicap are o marja de siguranta de 3 inci de jur imprejur, permitand o suprapulverizare generoasa.

In plus fata de cuvinte, litere si simboluri, cream sabloane cu textul BANDA DE BICICLETE, REZERVATA, VISITATORI, FARA PARCARE si cuvinte care marcheaza sabloane gasite in parcari. Utilizati sabloanele noastre pentru a marca cu usurinta drumurile, strazile, autostrazile, trecerile de cale ferata si zonele de parcare. Sabloane pentru handicap create conform specificatiilor prezentate in desene. Contacteaza-ne.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura