Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane psi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
3913
Out Of stock
Descriere
Sabloane psi

Acest sablon PSI si de parcare este folosit in mod obisnuit in marcajul rutier si marcarea parcarilor pentru a contura orice zone de parcare desemnate.

Inaltimea? acestui sablon este de la partea de jos a textului pana la partea de sus a textului. O zona de sangerare implicita va fi furnizata pe sablon pentru a preveni pulverizarea excesiva.

Latimea? este calculata ca latimea totala a literelor, nu ca sablon.

Daca aveti nevoie de ceva usor diferit, nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea aranja sablonul personalizat.

Sabloanele PSI pentru prevenirea stingerea incendiilor sunt taiate folosind un material sintetic numit Polipropilena care este 100% reciclat, oferim in doua grosimi de 1,4 mm sau 3 mm. Materialul mai gros de 3 mm este recomandat pentru utilizare pe sabloane mai mari datorita rigiditatii suplimentare si ar trebui, de asemenea, utilizat pentru durabilitate suplimentara pe sabloane mai mici, unde este necesara utilizarea repetata. Daca este necesar, pot fi furnizate grosimi mai mari. Pentru sabloanele dvs. personalizate, putem fabrica si din material din tabla de aluminiu acolo unde este necesara o rezistenta ridicata.

Fiecare sablon personalizat este proiectat digital de unul dintre designerii nostri experti CNC pentru a se asigura ca sablonul dvs. se potriveste cerintelor dumneavoastra.

De asemenea, oferim sabloane personalizate pentru aplicatii multicolore. Pentru acestea, va impartim designul in mai multe straturi, astfel incat fiecare culoare sa poata fi aplicata separat.

Putem crea sabloane personalizate pentru a se potrivi oricarei nevoi

Folosim cea mai recenta tehnologie CNC pentru a va taia sabloanele personalizate chiar in fabrica noastra din Prevenirea.ro

Toate sabloanele sunt fabricate din plastic semirigid cu grosimea de 1/10" si pot fi folosite din nou si din nou. Sabloanele noastre sunt mai bune decat concurentii, deoarece materialul este special formulat pentru sabloane pentru pavaj, astfel incat cantareste putin mai mult si se aseaza mai plat. ajuta la prevenirea pulverizarii insuficiente.Acesta nu este un plastic disponibil la raft, materialul sablonului pentru pavaj are o rasina specifica, produsa la specificatii exacte, astfel incat este practic fara unda si are o suprafa ta foarte neteda. Aceste proprietati fac sablonul sa ramana mai plat si curat. ridica usor.
Acestea sunt cele mai bune sabloane concepute pentru marcarea profesionala a pavajului

Sablonurile pentru zona de parcare sunt dintr-o singura piesa pentru o pozitionare usoara si o aliniere perfecta de fiecare data. Utilizati vopsele cu spray sau cu pensula pentru a plasa mesaje pe peretii si podelele din plante si pe parcari. Sabloanele durabile si rezistente sunt taiate cu precizie din plastic din polietilena cu o grosime de 1/16" (0,060") pentru a oferi marcaje clare si precise. Sablonul flexibil si greu se aseaza pentru a se conforma diferitelor suprafete. Usor de curatat - rulati sablonul pentru a desprinde vopseaua uscata.

Daca nu sunteti sigur de ce aveti nevoie pentru a va finaliza proiectul, contactati-va si unul dintre membrii personalului nostru va va ajuta in directia corecta. Puteti folosi formularul de contact pentru informatii suplimentare sau ne puteti trimite un e-mail la office@prevenirea.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura