Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Semne reflectorizante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7506
Out Of stock
Descriere
Semne reflectorizante

Semne reflectorizante care asigura locurile intunecate

Noile semne personalizate foarte reflectorizante maresc semnificativ siguranta in locuri intunecate. Acestea reflecta de doua ori mai multa lumina atunci cand sunt iluminate de o lanterna sau de farurile vehiculului si pot fi folosite atat in ??interior, cat si in exterior.

Foarte vizibil

Panourile reflectorizante de la prevenirea sunt foarte vizibile, deoarece reflecta lumina fara a orbi datorita stratului lor prismatic retroreflectorizant. In mod obisnuit, acestea sunt de doua ori mai reflectorizante decat panourile standard acoperite cu sticla retroreflectorizanta. Acest lucru va permite angajatilor sa vada mai bine semnele in intuneric si in conditii meteorologice extreme atunci cand sunt iluminate de o lanterna sau de farurile vehiculului.

Perfect pentru utilizare in aer liber

Semne reflectorizante sunt disponibile pe suporturi din aluminiu pentru utilizare in exterior. Parantezele au margini cu doua straturi si fara margini ascutite. Suporturile de forma circulara, triunghiulara si dreptunghiulara sunt disponibile pentru a se potrivi cu toate formele semnelor de siguranta ISO 7010. Fiecare suport este disponibil si cu stalpi de sectiune rotunda sau patrata de diferite lungimi, cu flanse sau baze pentru cel mai bine instalarea in aer liber. Toate panourile au o durata lunga de viata in exterior cu protectia laminata UV de la Prevenirea.ro

Oferim clientilor nostri 3 tipuri de folii reflectorizante pentru nevoile lor de semnalizare rutiera:

Film reflectorizant de calitate inginer 3MTM. Film reflectorizant standard, cel mai adesea folosit pe indicatoarele din parcari cu o durata de viata de 7 pana la 10 ani.

Film reflectorizant de inalta intensitate 3MTM. Ofera un grad superior de reflectivitate, mai ales cand este abordat in unghi. Aceste panouri au o garantie de viata exterioara de 10 ani si sunt realizate cu folie prismatica.

Film reflectorizant 3MTM DG3 Diamond. Ideal pentru panouri in medii urbane si aglomerate vizual, acest material de semnalizare este cel mai luminos si mai durabil, cu o garantie de 12 ani

in aer liber. Acest film este, de asemenea, prismatic si ofera un grad superior de reflectivitate, mai ales cand este abordat in unghi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura