Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stickere reflectorizante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7539
Out Of stock
Descriere
Stickere reflectorizante

La cerere va oferim latimi intre 3mm si 1260 mm.

Prevenirea.ro va ofera gama completa de benzi reflectorizante : Benzi pentru lucrari in trafic ,benzi reflectorizante textile, benzi reflectorizante pentru santiere, benzi reflectorizante pentru semnalizare si delimitare si pentru pentru stalpi si conuri,

La noi gasiti toata gama de benzi reflectorizante personalizate de care aveti nevoie rapid si la un pret accesibil.

Daca inca nu ai luat in considerare autocolantele de podea pentru afacerea ta, acum poate fi momentul. Semnele personalizate pentru podea si graficele pentru podea pot fi folosite pentru a comunica indicatii, promotii, consolidarea marcii si multe altele. Totusi si oriunde decideti sa le utilizati, semnele si autocolantele personalizate pentru podea va pot ajuta sa transformati podeaua in mult mai mult pentru afacerea dvs.

Afacerea dvs. promoveaza distantarea de siguranta pentru clienti si clienti? Distantarea sociala va fi cu noi de ceva timp. Este locul de munca pregatit pentru ca angajatii sa se intoarca la munca?

Trebuie sa creati un traseu unic in jurul locului de munca? Ghidati clientii prin magazinul, cafenea sau restaurantul dvs.? Atunci autocolantele noastre cu sageti pentru podea sunt solutia ideala pentru tine. Perfect pentru birouri, podele din fabrici, spatii comerciale si cafenele etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura