Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje pentru hale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7752
Out Of stock
Descriere
Marcaje pentru hale

Pentru locurile dumneavoastra de parcare publice sau private, Prevenirea realizeaza marcarea parcarii si semnalizarea orizontala a parcarilor dumneavoastra .

Interventie pe toate tipurile de medii, interioare si exterioare, cu GS -vopsea pentru marcaj rutier certificat. Pe langa marcajele parcarilor, echipa noastra va poate identifica si picta zonele dumneavoastra de securitate si depozitare.

Pentru o circulatie fluida si sigura in spatiile dumneavoastra, semnam si semnalam si planul de circulatie si zonele rezervate pietonilor, cu respectarea standardelor definite de reglementari. Efectuam o trasare personalizata a podelei, adaptata configuratiei spatiului dumneavoastra.

Marcajele de podea sunt importante pentru a asigura siguranta personalului dumneavoastra. Prevenirea va ofera sfaturile necesare pentru a va efectua marcarea in cele mai bune conditii.

In depozitele dumneavoastra, fabricile dumneavoastra, in parcarea dumneavoastra sau in comunitatile dumneavoastra, profesionalismul expertilor Prevenirea va va permite sa obtineti o marcare precisa si durabila in conformitate cu cerintele standardelor in vigoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura