Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje termoplastice antiderapante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Cod produs
11241
Out Of stock
Descriere
Marcaje termoplastice antiderapante

Marcaje cu placile antiderapante pot fi realizate in majoritatea culorilor din paleta RAL

Placile subtiri Prevenirea sunt la fel de groase ca si placile standard si sunt foarte rezistente. Se descurca bine pe suprafetele ondulate unde alte aurore nu sunt comune.

Curelele si covorasele anti-alunecare inlocuiesc marcajele obisnuite anti-alunecare din gura, sunt incomparabil mai bune decat acelea. Montat pe un etansant adeziv special, datorita caruia adera extrem de la suprafata si previne acumularea de apa si murdarie in goluri. Aplicatia principala a fost in fabrici si fabrici de procesare, unde igiena este pe primul loc.

Placile antiderapante (covorase si centura) realizate dintr-un profil subtire pot fi taiate pana la marginea inferioara.

Covorase, placi si benzi antiderapante pentru scari

Protectia anti-alunecare sub forma de curele, covorase si placi va permis sa cresteti siguranta deplasarii in anumite spatii si sa preveniti accidentele pe suprafete alunecoase. Acestea sunt amplasate pe podele, scari, paliere sau cai de acces, in locuri destinate circulatiei pietonale, precum si sub masinile si dispozitivele de lucru. Sunt disponibile in diferite class anti-alunecare, cum ar fi piscine, scari exterioare sau gradinite.

Aceste elemente sunt realizate-o combinatie de rasina poliesterica, fibra de sticla si oxid de aluminiu, ceea ce le asigura coeficientul de rugozitate dezvoltat. Sunt extrem de rezistenta la abraziune, ceea ce este confirmat prin compararea duritatii corindonului cu diamantul industrial.

Indeplineste cerintele de sanatate si siguranta si protejeaza-ti propria si siguranta angajarii taiati instalati placi, covorase sau benzi antiderapante de inalta calitate .

Ce sunt placile anti-alunecare?

Placile anti-alunecare sunt placi PREVENIREA mai groase sau mai subtiri, al caror strat de suprafata dur previne alunecarea. Acestea pot fi sub forma de acoperiri de podea plana sau bare unghiulare care protejeaza marginile treptelor scarilor. Placile sunt realizate dintr-un laminat poliester-sticla acoperit cu un strat de nisip granular de alumina, adica asa-numita acoperire cu corindon. Acest strat se aplica cu un liant poliuretanic.

Placile pot fi montate cu lipici, suruburi sau cuie. Dupa lipirea lor de suprafata cu un etansant adecvat, ele adera precis la substrat si impiedica acumularea murdariei si apei in goluri.
Sunt utilizate in principal in fabricile de produse alimentare si fabricile de procesare, precum si pe suprafetele ondulate unde alte protectii nu ar functiona. Acestea sunt concepute pentru a creste siguranta in trafic atat a pietonilor, cat si a stivuitoarelor si vehiculelor usoare. Alte locuri in care se folosesc placi antiderapante sunt rampele de descarcare, pasajele si acoperirile platformelor sau platformelor.

Ce sunt benzile antiderapante?

Dupa taierea corespunzatoare, bucatile longitudinale de scanduri pot actiona ca benzi anti-alunecare.

Aceste benzi sunt lipite de-a lungul marginii scarilor sau a altor suprafete care prezinta risc de alunecare pentru pietoni. Pe langa scari, acestea sunt folosite, de exemplu, pe paliere, alei si rampe pentru scaune cu rotile.

Ele sunt cel mai adesea plasate la marginile treptelor sau paralele pe lungimea podelei coridorului, unde inhiba efectiv alunecarea.

Ce sunt covorasele antiderapante?

Covorasele antiderapante pentru uz industrial sunt de obicei realizate din cauciuc, motiv pentru care sunt mai moi si mai flexibile decat placile. Sunt disponibile sub forma de material rulat intr-o rola pentru a fi taiat la dimensiune sau produse gata facute cu dimensiuni specifice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura