Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaj cu indicator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11248
Out Of stock
Descriere
Marcaj cu indicator

Marcajele tip covoare termoplastice antiderapante aplicate asigura o suprafata colorata durabila. Deoarece realizeaza o aderenta mare micsoreaza spatiul de franare al autovehiculelor. Pietonii vor putea merge in siguranta pe marcaje tip covoare termoplastice deoarece nu luneca. Asigura pietonilor (treceri de pietoni) si biciclistilor (piste pentru biciclisti) un plus de siguranta. Marcajele turistice sunt foarte importante in drumetiile in natura deoarece ele au rolul de a ne arata calea ce trebuie urmata pentru a ajunge in siguranta dintr-un loc in altul. Urmand marcajele, putem urca pe varfuri, putem ajunge la cascade tumultoase, lacuri cristaline, pesteri sau alte atractii turistice naturale. Marcajele ne conduc la cabane si refugii, la pensiuni sau la locurile de campare. De multe ori potecile cu marcaje turistice leaga intre ele diferite obiective turistice naturale si culturale, deschizand oportunitati pentru drumeti si comunitatile locale. In lipsa lor sau daca iesim de pe traseul marcat, riscam sa ne ratacim sau chiar sa ne accidentam.

Banda de pamant alba

Banda alba ar trebui folosita pentru tot ce tine de echipamente, recuzita, standuri, carucioare si lucruri de acest fel. Descrierea lor cu banda alba ii avertizeaza pe oameni cu privire la prezenta lor si, de asemenea, ii permite oamenilor sa stie unde sa le puna cand termina sa le foloseasca.

Banda de pamant albastra/verde/neagra

Aceste trei culori sunt adesea folosite interschimbabil, deoarece se pot confunda cu usurinta, mai ales in zonele mai intunecate. Ele sunt adesea folosite in apropierea materiilor prime si in jurul oricaror produse finite sau in proces.

Banda de pamant portocalie

Orice produse, materiale sau consumabile care sunt in prezent retinute pentru inspectie.

Vopsea pentru podea si benzi industriale de marcare a podelei

Banda de pamant rosie si alba

Orice zona care trebuie curatata din motive de siguranta sau de conformitate ar trebui sa fie marcata cu banda rosie si alba. Acesta va fi de obicei plasat in jurul extinctoarelor, statiilor de spalare a ochilor de urgenta sau a benzilor de incendiu.

Banda de podea alb-negru

Zonele care trebuie curatate pentru operatiuni generale trebuie marcate cu banda alb-negru. Acesta nu trebuie utilizat pentru zone de urgenta sau de conformitate.

Banda de pamant neagra si galbena

Daca exista un pericol pentru sanatatea fizica intr-o zona, banda neagra si galbena ar trebui sa marcheze zona.

Folosit in mod traditional ca parte a procedurii normale pentru a marca liniile si limitele de pe podelele din depozit si de fabricatie cu vopsele pentru podea. Marcarea podelei industriale se face de obicei folosind vopsea sau produse adezive, inclusiv banda de marcare a podelei, semnalizare. Panglicile sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, care au diferite culori, materiale si grosimi. Puteti selecta benzi in functie de conditiile (cum ar fi nivelurile de trafic, pericolele prezente, lucrarile efectuate etc.) ale spatiului pe care il veti marca.

Marcarea industriala a podelei este procesul de utilizare a indicatiilor vizuale, cum ar fi linii, forme si semne pe podele, pentru a ajuta la navigarea intr-un spatiu. Aceste semne evidentiaza pericole, descriu statiile de lucru si locurile de depozitare, directioneaza traficul si transmit informatii sau instructiuni importante de siguranta. Marcarea podelei industriale este adesea parte a unui sistem de comunicare vizuala mai mare, care include semne si etichete de perete.

Benzi de marcare a podelei antiderapante - Trafic foarte intens

Aceste benzi de marcare a podelei fac posibila crearea unui efect vizual pe suprafete neuniforme, aspre sau profilate din interior si exterior. (placa in carouri, talpa de caramida, tabla rupta si ondulata etc...).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura