Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaj pentru parcari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7780
Out Of stock
Descriere
Marcaj pentru parcari

Echipa noastra de profesionisti va insoteste pe tot parcursul dezvoltarii parcarii dumneavoastra, de la marcarea la sol pana la montarea indicatoarelor rutiere, incluzand toate studiile necesare in amonte pentru optimizarea lucrarilor de efectuat.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare de informatii suplimentare. Contacteaza-ne si pentru a beneficia de o estimare gratuita si personalizata pentru proiectul tau.

Vopsea de drum

- Rasina la rece

- Rasina fierbinte

- Rasina pietrisata

- Logo sigilat termic

- Pavaj din rasina

Folositi serviciile noastre pentru orice proiect de creare sau reparare a parcarii: marcarea locurilor de parcare, montaj panouri de semnalizare verticala, semnalizare referitoare la informatii de siguranta, semnalizare... Toate elementele sunt configurabile si personalizabile, astfel incat solicitarile dumneavoastra specifice sa respecte reglementarile si standardele. .

Semnalizarea locurilor de parcare in cadrul marcajului de parcare se supune unei legislatii stricte si standardizate, pe care o respectam.

Urmarirea jocurilor scolare si marcarea salilor de sport -

De asemenea, colaboram cu scoli si unitati de invatamant pentru a crea piste de joc si sport pentru a organiza curtea scolii in functie de ideile si nevoile dvs. Pe langa semnalizarea parcarilor, suntem capabili sa raspundem nevoilor scolilor oferind marcaje decorative si recreative, dar si verticale. semnalizare si echipamente pentru parcuri rezervate bicicletelor de exemplu Firma noastra PREVENIREA este competenta si pentru marcarea sportiva in cadrul complexelor sportive si gimnaziilor, indiferent de suprafata (beton, parchet etc.) si indiferent de sport. Luam nota de dimensiunile terenului si efectuam marcarea cu mare precizie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura