Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaj pentru parcari private

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7797
Out Of stock
Descriere
Marcaj pentru parcari private

Semnalizare si marcaje de parcare

Parcare interioara sau exterioara, parcare privata, parcare in condominiu sau parcare subterana, PREVENIREA realizeaza marcarea parcarii dumneavoastra indiferent de tipul de teren.

In calitate de specialist in semnalizarea podelei in PREVENIREA, marcarea parcarilor este unul dintre serviciile noastre cheie. PREVENIREA isi pune know-how-ul in slujba tuturor nevoilor dumneavoastra, fie ca este vorba de semnalizare orizontala sau verticala, peste tot in Romania.

Analize, sfaturi, iti aducem o solutie de marcare pardoseala de calitate datorita unei selectii mari de vopsele si rasini pentru marcare. Cunoasterea noastra a standardelor in vigoare este garantia ca semnalizarea dumneavoastra va servi in primul rand sigurantei utilizatorilor dumneavoastra si va va permite sa va inregistrati intr-un cadru legal, protejandu-va astfel de orice ingrijorare legata de marcarea defectuoasa a parcarii. .

Semnele de parcare ar trebui sa va permita sa instalati un semnalizare adecvata pentru a facilita parcarea si pentru a gestiona intrarile si plecarile in afara unitatii dvs. Primirea vizitatorilor dumneavoastra trebuie gestionata eficient, iar semnalizarea parcarii joaca un rol esential.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura