Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje termoplastice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11232
Out Of stock
Descriere
Marcaje termoplastice

Marcajul rutier termoplastic sunt o alternativa viabila pentru marcajul cu materiale conventionale. Deoarece au rezistenta ridicata la uzura mecanica este recomandat marcarea cu termoplastic a tuturor tipurilor de drumuri de la autostrazi pana la parcari asfaltate.

La o folosire normala a soselelor marcajele termplatice a o durata de viata de minim doi ani. Utilizarea acestor materiale permite executarea marcajelor longitudinale (linii continue si discontinue), transversale si diverse (treceri pietoni, linii oprire, parcari). Se caracterizeaza prin:

- Aderenta buna la stratul suport. - Rezistenta atat la actiunea factorilor climatici cat si a traficului.

- Proprietati bune de vizibilitate pe timp de noapte si in conditii metorologice cu ceata datorita microbilelor reflectorizante.

- Rezistenta buna la stropire cu combustibil, uleiuri.

Serviciile noastre includ marcarea completa a parcarilor, locurilor de parcare, ansamblurilor de locuinte, strazilor si cladirilor.

Gestionarea eficienta a parcarilor necesita marcarea si vopsirea corespunzatoare a tuturor elementelor parcarii, de la marcarea locurilor de parcare, marcarea locurilor pentru persoane cu dizabilitati, treceri de pietoni, cai de comunicatie, insule pana la marcarea cailor de incendiu.

Vopsim parcari folosind cele mai bune tehnologii disponibile in prezent, datorita carora poti fi sigur ca marcarea parcarii se face profesional si in conformitate cu standardele aplicabile. Desigur, executam si lucrari constand in montarea unor elemente de infrastructura rutiera de mici dimensiuni, precum: reductoare de viteza, praguri de ridicare, separatoare de parcare, limitatoare de parcare.

In oferta noastra veti gasi, de asemenea, marcarea completa a imobilului dvs. rezidential.

Ca parte a serviciilor noastre, oferim consiliere in proiectarea traficului, marcarea standurilor si a locurilor de parcare, impiedicand efectiv utilizatorii sa parcheze in locuri neautorizate, reglementand modul de deplasare in zona rezidentiala.

Datorita acestui fapt, parcarea in ansamblurile de locuinte este mult mai usoara si mai placuta.

In plus, un design de organizare a traficului bine executat, impreuna cu marcajele verticale si orizontale implementate ale imobilului, vor permite interventia eficienta a serviciilor municipale si, astfel, vor creste siguranta si estetica parcarilor, curtilor si drumurilor interioare.

In detaliu, marcarea succesiunii poate consta, printre altele, in:

- montarea indicatoarelor rutiere si marcajelor verticale;

- montaj de borne si blocuri de parcare;

- instalarea barierelor de gazon;

- instalarea de bare de viteza;

- marcarea cladirilor;

- vopsirea locurilor de parcare si marcarea corespunzatoare a locurilor de parcare;

- vopsirea strazii cu linii directoare pentru trecerile de pietoni si benzile de circulatie.

Desigur, daca imobilul sau parcarea dumneavoastra are deja marcajul sau marcajul corespunzator, ca parte a serviciilor noastre, va putem oferi reinnoirea parcarii prin revopsirea standurilor, indepartarea vechiului marcaj si instalarea unuia nou, sau vopsirea completa a parcare.

Vom fi bucurosi sa raspundem la orice intrebari legate de subiectele de mai sus, alegand solutiile potrivite, adaptate bugetului dumneavoastra si specificului parcarii sau complexului dumneavoastra de locuinte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura