Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Reparatii vopsea epoxidica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7813
Out Of stock
Descriere
Reparatii vopsea epoxidica

Prevenirea ofera o gama larga de servicii pentru a putea aborda oricare dintre numeroasele probleme de restaurare a betonului care ar putea aparea sau exista deja. Vom colabora cu dvs. pentru a evalua problema si pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii disponibile pentru a gasi solutii pentru nevoile dumneavoastra specifice. Personalul nostru instruit va implementa solutia dorita la timp si la buget in cel mai eficient mod posibil. Indiferent daca aveti fisuri, sparturi, deteriorare a barelor de armare, defectiuni ale imbinarilor sau orice alta problema,

Daca pardoseala dvs. epoxidica comerciala sau rezidentiala are nevoie de o restaurare profesionala, va puteti relaxa, deoarece vom fi acolo pentru a lua toate masurile necesare si pentru a o face sa arate din nou nou-nout. In ciuda faptului ca este durabil, uzura zilnica va avea efect asupra podelei dumneavoastra epoxidice, iar atunci cand se intampla acest lucru va vom fi la dispozitie.

Cand parchetul din rasina incepe sa se deterioreze, poate deveni alunecos si cu toate imperfectiunile care apar, se poate transforma si intr-un adevarat pericol pentru siguranta. Daca sunt lasate neremediate pentru o perioada lunga de timp, fisurile si avariile vor creste in adancime si dimensiune, ceea ce poate cauza probleme uriase, in special in proprietatile comerciale unde exista trafic intens.

Cea mai buna modalitate de a evita accidentele in depozitul dumneavoastra si alte spatii comerciale sau in locuinta dumneavoastra este sa ne contactati imediat ce observati ca exista daune care au inceput sa apara pe podeaua dumneavoastra epoxidice.

Indiferent daca ati mai apelat la serviciile noastre sau daca este prima data cand aveti nevoie de restaurarea pardoselilor epoxidice, puteti fi siguri ca personalul nostru va va explica totul in detaliu. Acest lucru va va ajuta sa intelegeti durata si etapele procesului, plus va puteti astepta la preturi initiale.

Repararea fisurilor epoxidice

Atunci cand exista crapaturi, gropi si alte forme de daune, este crucial sa actionati rapid si sa gasiti cele mai bune solutii pentru acea problema. Puteti pur si simplu sa ne sunati si sa programati o vizita, astfel incat tehnicienii nostri experimentati sa poata veni si sa vada ce trebuie facut.

Deteriorarea imbinarilor si fisurile pot duce, de asemenea, la dificultati de curatare, probleme de umiditate si pot creste riscul de contaminare chimica a podelei. In cele mai multe cazuri, nu este nevoie sa instalati o pardoseala complet noua de la zero, deoarece avem cunostinte si experienta pentru a umple golurile si a face suprafata neteda si stralucitoare din nou.

Repararea fisurilor cu epoxidice este doar o parte a procesului de restaurare si nu numai ca va creste atractivitatea generala a pardoselii dvs., dar va face si acea zona mai puternica, deoarece folosim materiale cu vascozitati diferite in functie de latimea fisurii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura