Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Reparatii si refaceri pardoseli epoxidice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7815
Out Of stock
Descriere
Reparatii si refaceri pardoseli epoxidice

Cand epoxidul dumneavoastra nu este bine aplicat, este nevoie sa reparati pentru a obtine rezultatele dorite. Angajati un profesionist pentru rezultate semnificative.

Mai jos sunt modalitati de reparare a pardoselii epoxidice.

Bule de nisip

Uneori, epoxidul poate sa nu fie aplicat eficient, provocand bule pe suprafata. Podeaua s-ar putea pierde decojirea, lasand-o cu pete decolorate. Pentru a elimina bulele, folositi un slefuitor de palmier. Profesionistii in vopsitori au abilitati extinse despre cum sa slefuiasca podeaua .

Obiectivul principal al indepartarii acestor bule sau coji este de a crea o suprafata neteda care faciliteaza acoperirea proaspata cu epoxid. In cazul in care grupurile de bule sunt dominante, utilizati tamponul de podea. Aceste instrumente sunt necesare pentru o perioada scurta de timp; prin urmare, cumpararea lor ar putea duce la bugete mari.

Sablare cu nisip

Bulele va pot domina podeaua, dandu-i un aspect nedorit care necesita reparare pentru a evita costuri mari. Angajati o companie profesionista de acoperire a podelei cu o sablare pentru a indeparta tot epoxidic si pentru a aplica un proaspat pentru a garanta uniformitatea.

Sablatorul se conecteaza la furtunul de udare si la compresorul de aer. Este echipat cu functii de reglare; prin urmare, puteti selecta o optiune de sablare dura sau medie. Angajarea de profesionisti garanteaza indepartarea rapida a epoxidului, economisind mult timp si bani.

Betonul este materialul preferat de alegere pentru multe medii industriale, cum ar fi podelele din fabrici si depozite, deoarece ofera o suprafata puternica si durabila. Cu toate acestea, chiar si betonul - unul dintre cele mai rezistente materiale utilizate in constructia pardoselilor industriale - este susceptibil de deteriorare si eroziune in timp. Acest lucru poate duce apoi la o varietate de defecte si necesita servicii profesionale de reparatie a betonului.

Ce sa faci cu o podea din beton deteriorata

Prevenirea ofera o gama completa de produse si sisteme pentru repararea pardoselilor din beton, inclusiv mortare pe baza de ciment modificate cu polimeri, rasini epoxidice si rasini poliuretanice pentru a repara podelele vechi si deteriorate, astfel incat acestea sa revina la un standard utilizabil. Alte sisteme de acoperire cu rasina sau sapa pot fi aplicate ulterior pentru a transforma placile obosite, cu aspect vechi.

Montarea unei sape din rasina poliuretanica.

Cum sa reparati fisurile de suprafata intr-o podea de beton

Este un fapt ca podelele din beton pot crapa si se pot crapa. Betonul nu se indoaie sau nu se intinde fara sa se rupa. Odata cu modificarile de temperatura, betonul se micsoreaza si se dilata. Si ca urmare a acestui lucru, se sparge. Acesta este motivul pentru care este vital sa aveti rosturi de dilatare incorporate pe o podea de beton. Rosturile de dilatare exista pentru a incuraja aparitia expansiunii de-a lungul canelurilor, mai degraba decat pe suprafata podelei. La Impact Flooring Services folosim o solutie de rasina pe baza de ciment pentru a repara podelele din beton atunci cand crapa. Aceasta solutie de rasina este produsa special pentru a nivela betonul deteriorat sau aspru. In plus, este pe deplin capabil sa reziste la trafic intens, cum ar fi stivuitoarele. De asemenea, folosim un compus de reparare/umplere a fisurilor din epoxi poliuretan pentru a umple canelurile si scufundarile nedorite in beton. Acest compus, atunci cand se intareste, devine chiar mai puternic decat betonul. In plus, poate fi vopsit si accepta acoperiri de podea. Uneori vom folosi produse fara ciment, desi nu sunt la fel de puternice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura