Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Personalizari magnetice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6 lei Lei
Cod produs
8106
Out Of stock
Descriere
Personalizari magnetice

Simbolurile indicatoare din vinil imprimate magnetice sunt un instrument excelent de management vizual si sunt adesea folosite intr-o varietate de medii de lucru, cum ar fi; Birouri, sali de clasa, fabrici si chiar acasa ca indicatori de performanta.

Acesti magneti simboluri semne si etichete pot fi folositi peste tot, de la proiecte de imbunatatire continua pana la sala de clasa. Indicatorii vizuali imprimati ofera, de asemenea, un aspect curat si profesional tablei dvs. albe si sunt distractiv de utilizat.

Imprimare directa pe folie magnetica cu UV

Autocolante imprimate pe cea mai buna folie . Imprimam direct pe folie magnetica, nu prin lipirea unui autocolant pe folie. Datorita acestui fapt, suprafata imprimarii este perfect neteda.

Folia magnetica este conceputa pentru a realiza gadget-uri publicitare usor de dezasamblat, cum ar fi magnetii de frigider, precum si aplicatii publicitare mai mari, table magnetice sau mijloace de predare.

Autocolante mari din folie magnetica imprimata servesc si ca postere reutilizabile si aplicatii decorative.

Autocolantele magnetice sunt un material excelent pentru rame magnetice, marcaje magnetice, gadgeturi publicitare si decorative.

Suntem distribuitor direct de folie magnetica si producator romanesc de produse magnetice Folia noastra magnetica are certificate recunoscute in UE si - cel mai important - este sigura pentru copii! Datorita acestui fapt, intreaga familie se poate bucura de produse magnetice facute singur!

Ce este publicitatea magnetica si cum este realizata

publicitatea magnetica este un mediu publicitar excelent si rapid

adera perfect pe suprafetele metalice si nu zgarie vopseaua

Puteti elimina si agata anuntul in orice moment

Durata de viata a graficelor de peste 5 ani, imprimate securizate cu laminat lichid ca standard

Imprimeuri rezistente la UV

magneti pentru expunere externa si interna

Reclamele magnetice se lipesc de orice suprafata metalica plana

Facem magneti de orice dimensiune cu orice grafica

DESIGN GRAFICO PROFESIONAL AL ??AUTOCOLENTELOR INCLUSE IN PRET

Nu ai propriul tau proiect? Iti vom pregati noi!!!

Datorita experientei si creativitatii noastre, vei primi rapid si profesional toate elementele necesare, datorita carora imaginea companiei tale va deveni lizibila si memorabila. Puteti primi proiectul finit in 24 de ore de la comanda, iar noi facem corectii pana la efect, adica momentul satisfactiei depline a clientului. Datorita cooperarii cu multi specialisti, va putem pregati mai multe concepte separate, dintre care veti putea alege pe cel mai bun.

Tipografia noastra ofera:

studio grafic profesional

numar nelimitat de propuneri grafice, corectii pana la satisfactia completa a clientilor

studio DTG profesional

modificari ale desenelor grafice existente, desene de la zero

toate indrumarile si graficele referitoare la pregatirea proiectului trebuie trimise prin e-mail

in termen de 24 de ore veti primi o propunere de design, dupa ce va familiarizati cu designul, il acceptati sau trimiteti informatii despre modificari

Data expedierii este socotita in zile lucratoare din momentul afisarii platii/selectarii optiunii ramburs si aprobarii proiectului sau trimiterii unui proiect propriu intocmit corespunzator. Daca proiectul este realizat de studioul nostru de grafica, trimit propunerea de proiect in termen de 24 de ore de la trimiterea materialelor. In cazul unui volum mare de munca, aceasta perioada poate fi prelungita pana la 48 de ore.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura