Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Verificare si incarcare stingatoare P1 pentru auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
8198
Out Of stock
Descriere
Verificare si incarcare stingatoare P1 pentru auto

Stingator cu pulbere tip BC sau ABC, cu o greutate a incarcaturii de 1 kg. Jetul are o lungime de 4 m iar stingatorul se descarca in 6 secunde.- Servicii de verificare, reparare si incarcare stingatoare, pentru toate tipurile de stingatoare comercializate.

Extinctoarele portabile sunt adesea prima noastra linie de aparare impotriva incendiilor mici si sunt sanse sa nu va aflati prea departe de unul chiar acum. Ca orice echipament de salvare, doriti sa va asigurati ca este operabil in orice moment, astfel incat sa functioneze atunci cand aveti cea mai mare nevoie. Cu protocoale adecvate de inspectie, testare si intretinere , stingatoarele pot fi optiuni de lunga durata si fiabile pentru combaterea unui mic incendiu de la inceput. Acest blog va aborda cerintele PSI, Standardul privind instalarea sau Extinctoarele portabile, care va ajuta sa va asigurati ca stingatorul dumneavoastra este gata.

Protectia impotriva incendiilor incepe prin a va asigura ca stingatoarele dumneavoastra sunt gata de functionare. Stingatoarele sunt prima linie de aparare si un mijloc valoros de iesire in timpul unei urgente. Asadar, este important sa testati si sa inspectati in mod corespunzator fiecare unitate din unitatea dumneavoastra... si aici intervine Prevenirea.

In calitate de angajator, sunteti obligat din punct de vedere legal sa aveti intretinerea profesionala a stingatoarelor dvs. de incendiu la fiecare 12 luni. Ceea ce presupune aceasta variaza in functie de tipul de stingator. Dar, de obicei, va implica testarea completa a functionarii, inlocuirea tuturor etansarilor si a inelelor O ale supapelor de jonctiune si testarea functionalitatii manometrelor. Tehnicianul de service va efectua, de asemenea, o inspectie vizuala asemanatoare cu cea pe care o efectuati lunar, asigurandu-se ca unitatea este nedeteriorata, iar instructiunile sunt clar vizibile.

Odata ce serviciul de baza anual a fost finalizat, tehnicianul de service va completa eticheta de intretinere a istoricului service-ului fiecarui stingator pentru inregistrarile dumneavoastra.

Trimite mesaj
Din Gura in Gura