Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Verificare si incarcare Stingatoare SM 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Cod produs
8232
Out Of stock
Descriere
Verificare si incarcare Stingatoare SM 100

Oferim servicii de verificat stingatoare, reparat stingatoare, incarcat stingatoare pentru stingatoare tip P cu pulbere, stingatoare tip SM cu spuma mecanica, stingatoare tip G cu CO2. Dupa verificarea stingatoarelor termenul de garantie al acestora este de 12 luni. Pentru stingatoarele de tip P cu pulbere (P1,P2,P3,P4,P5,P6,P9,P50,P100) efectuam urmatoarele operatiuni: -Dezasamblarea stingatorului; -Golirea stingatorului si curatarea acestuia; -Verificare componente stingator - corp, supape, recipient, furtun, manometru; -Verificare incarcatura - inlocuirea acesteia; -Vopsirea stingatorului daca starea acestuia necesita; -Presurizarea acestuia cu azot; -Sigilarea si etichetarea acestora conform standardelor in vigoare.

Stingatoarele sunt o piesa esentiala a sistemului dumneavoastra de siguranta la incendiu, care lucreaza pentru a va proteja site-ul afacerii, personalul si vizitatorii de vatamari in cazul in care ar izbucni un incendiu. Stingatoarele sunt incredibil de eficiente in stingerea incendiului si, prin urmare, este important sa va asigurati ca raman in stare buna de functionare.

Prin urmare, intretinerea stingatoarelor dvs. de incendiu ar trebui sa aiba loc la fiecare 12 luni de catre un inginer de stingator de incendiu acreditat. De asemenea, ar trebui sa efectuati inspectii vizuale regulate, cel putin o data pe luna, care verifica orice deteriorare, pierdere sau manipulare.

Cand stingatoarele sunt intretinute, inginerul va verifica de obicei functionarea generala a stingatorului. Ei vor testa manometrul, stiftul de siguranta al capacului capului, vor efectua verificari vizuale, vor schimba orice inele O si vor inlocui toate piesele necesare, cum ar fi furtunul. Inginerul va completa apoi eticheta de intretinere de pe fiecare stingator care indica istoricul de service al unitatii.

Trimite mesaj
Din Gura in Gura