Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rampe mobile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2000 lei Lei
Cod produs
8673
Out Of stock
Descriere
Rampe mobile

Rampele portabile de la Prevenirea sunt utile pentru trecerea treptelor sau a bordurilor, si oriunde este necesara compensarea diferentelor de nivel.

Aceste rampe faciliteaza astfel accesul tuturor: utilizatorilor de scaune rulante, persoane cu dificultati de mers, persoane care imping carucioare etc.

Cel mai potrivit tip de rampa pentru o situatie data este determinat in general de diferenta de nivel si de nevoile specifice ale utilizatorului.

Rampele portabile de la Prevenirea au margini de siguranta pe ambele parti si sunt usor de amplasat in siguranta, astfel incat utilizatorii sa le poata traversa confortabil si fara pericol.

Aceste rampe de protectie a cablurilor au fost special concepute pentru a ascunde si proteja firele, cablurile, tevile, tuburile sau conductele

Aceasta selectie de rampe de incarcare de vanzare poate fi utilizata cu transpaleti, stivuitoare, stivuitoare foarfece si orice alte utilaje actionate manual, permitandu-va sa asigurati mai multe rampe dupa cum este necesar in jurul santierului dvs.

Descoperiti solutiile noastre de rampa tip scandura pentru lungimi mult mai mari, precum si solutiile noastre pentru trecerea usilor terasa.

Bariera de protectie si protectia rafturilor

Intr-un mediu in care coexista angajatii, masinile, echipamentele de manipulare si marfurile, este imperativ sa se utilizeze solutii eficiente pentru a garanta siguranta personalului, protejand in acelasi timp infrastructura acestuia. O bariera de protectie industriala face posibila izolarea angajatilor de utilaje pentru a evita accidentele.

De ce sa folositi bariere de protectie?

Barierele si protectiile noastre pentru rafturi fac posibila optimizarea si securizarea tuturor miscarilor din depozit, atat a vehiculelor, cat si a angajatilor. Acestea creeaza benzi de circulatie, pentru a diferentia caile pietonale sau zonele de depozitare a marfurilor de culoarele rezervate circulatiei utilajelor. Permitand gestionarea fluxurilor, o bariera exterioara sau interioara limiteaza riscul de coliziuni si accidente.

Arcurile, sinele sau stalpii sunt ideale pentru protejarea infrastructurii de vehicule. Personalul poate uneori, din cauza lipsei de atentie sau de timp, sa faca miscari rapide ale masinilor si, prin urmare, sa impodobeasca echipamentele fara sa vrea. Cu protectiile noastre pentru structuri sau echipamente, rafturile si rafturile de depozitare sunt protejate in cazul unei coliziuni.

Barierele de protectie industriala asigura separarea fizica pentru a proteja dulapurile, peretii si alte materiale. Functia principala a acestor dispozitive de siguranta este de a va proteja infrastructura de socuri si impacturi care pot fi cauzate de functionarea unei masini de manipulare.

Bariere si arcade

Instalati o bariera de siguranta in fabrica si atelier, la mica distanta de infrastructura dumneavoastra, astfel incat echipamentul dumneavoastra sa fie protejat in caz de impact. Acest produs face parte din masurile de control al riscurilor industriale. Proiectat pentru a absorbi socurile, are capacitatea de a securiza toate zonele depozitului si parcarii

Bariere de protectie modulare

O bariera de siguranta modulara se adapteaza perfect tuturor nevoilor: trebuie doar sa alegeti lungimea tubului si inaltimea stalpului. Protejeaza infrastructurile de impacturile majore ale vehiculelor si utilajelor de pe drum si este deosebit de usor de instalat. O extensie poate permite uneori sa fie extinsa pentru a acoperi o lungime mai mare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura