Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Trusa de prim ajutor auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Cod produs
9824
Out Of stock
Descriere
Trusa de prim ajutor auto

Fie ca pur si simplu faci naveta la si de la serviciu, pleci pentru a-ti face sarcinile zilnice sau pleci intr-o calatorie interesanta, este intotdeauna o idee buna sa fii pregatit pentru orice se poate intampla pe parcurs.

Chiar daca esti cel mai bun sofer din lume, situatiile de urgenta se pot intampla pe drum. Detinerea unei truse de prim ajutor pentru vehiculul tau este una dintre cele mai bune modalitati de a te pregati pe tine si familia ta pentru orice tip de urgenta cu care te poti confrunta.

Aceasta trusa cuprinzatoare de prim ajutor a fost conceputa special pentru a fi pastrata in masina. Nu toate ranile apar direct intr-un accident de masina, s-ar putea sa va aflati in plina desfasurare, sa va jucati in parcul local sau intr-o aventura cum ar fi drumetii sau drumetii. A avea o trusa de prim ajutor bine aprovizionata poate face diferenta in abordarea taieturilor si zgarieturilor minore, precum si a ranilor mai grave. Acest kit este ideal pentru a fi pastrat in masina.

Fii pregatit pe drum pentru tot felul de urgente, accidente si rani. Aceasta trusa de urgenta cuprinzatoare si bine aprovizionata are instrumentele si consumabilele esentiale pentru a va ajuta si, desigur, o trusa de prim ajutor foarte utila.

Lucruri precum medicamente, dispozitive de mobilitate sau orice consumabile specifice de care credeti ca ati putea avea nevoie intr-o situatie de urgenta.

Combinand consumabilele esentiale gasite in aceste truse si adaugand obiectele tale personale la ele, vei fi pe cale de a fi pregatit.

Urgentele se pot intampla atunci cand ne asteptam mai putin la ele, asa ca fiti proactiv si pregatiti-va cu o trusa de prim ajutor adecvata pentru vehicule, care se potriveste nevoilor dumneavoastra specifice.

Comandati trusa astazi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura