Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Taiere iarba

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Cod produs
9910
Out Of stock
Descriere
Taiere iarba

Un gazon sanatos are nevoie de tuns. Prin urmare, specialistul in intretinerea gazonului se va ocupa cu placere de nevoile dvs. de tuns gazonul. De obicei, cea mai buna recomandare este sa va cositi iarba de cel putin doua ori pe luna pentru a preveni cresterea excesiva a buruienilor si pentru a mentine intretinerea curtii/proprietatii. Mentinerea ierbii cosite va ajuta la o iarba sanatoasa si nu va lasa iarba prea scurta. Desi, va recomandam un interval de timp pentru a va cosi iarba; dvs., clientul, va puteti seta propria ora programata.

Borduri si Marginile sunt esentiale pentru infrumusetarea gazonului. Avand margini de gazon care sunt supraincarcate sau netunsate poate face chiar si cel mai fin gazon sa para neingrijit. De obicei, serviciile de ingrijire a gazonului va vor taia gazonul ori de cate ori il tund, oferindu-va un serviciu de tuns iarba all-in-one, care va va lasa gazonul bine intretinut, frumos si multumit.

Taierea tufisurilor si a gardurilor vii - Specialistul in intretinerea gazonului are abilitatile de a taia tufisuri si gard viu. serviciul dvs. de ingrijire a gazonului poate taia tufisurile mari in forme mai placute din punct de vedere estetic si se poate asigura ca cresterea tufisurilor si a gardurilor vii ramane frumoasa - si nu blocheaza niciodata alte elemente ale amenajarii dumneavoastra. Tunderea si acoperirea pot fi intretinute o data pe luna.

Prin urmare, daca aveti nevoie de: Instalare de palmier(i), palmieri si amenajari peisagistice, servicii de pepiniera, servicii de gradina si plantare si servicii de curatare, va rugam sa fiti sigur ca ati ajuns la locul potrivit unde punem clientul pe primul loc .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura