Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Costume de pompieri Nomex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2800 lei Lei
Cod produs
9985
Out Of stock
Descriere
Costume de pompieri Nomex

DESCRIERE COSTUM DE POMPIERI NOMEX
Costumul se compune din jacheta si pantaloni. Jacheta se incheie cu fermoar detasabil pana pe guler, cu fenta de acoperire cu inchidere suplimentara pe toata lungimea cu banda velcro.
Jacheta are trei buzunare cu refileti si clape antiapa, doua pozitionate la partea inferioara si unul la partea superioara a pieptului stang si epoleti. Inchiderea clapelor si a epoletilor se face cu banda velcro. Manecile sunt drepte, cu clini pentru lejeritate, in terminatie se ajusteaza cu bride cu prindere cu banda velcro.
Pantalonul are inchidere cu fermoar metalic si banda velcro, in talie are elastic pe partile laterale, la partea de sus bretele din elastic ajustabile cu catarame. Sunt drepti in terminatie cu bazoane exterioare la genunchi. Pantalonii sunt dublati in intregime. Pe maneci, piept, talie si pantaloni este aplicata cate un rand de banda gri reflectorizanta.
Materiale: stratul exterior este din tesatura meta si para-aramidica cu fiber antistatice, strat intermediar termoizolant si impermeabil din membrana PU imperrespirabila cu suprafata profilata si strat interior captuseala din fibre ignifuge aramidice. -Culoare: bleumarin. -Marimi:46-66. -Certificari: EN 469:2005, EN 469:2005/A1:2006, EN 469:2005/AC:2006.
Pe stoc mai avem si costume aluminizante pentru pentru pompieri,
EN 1486 specifica metodele de testare si cerintele minime de performanta pentru imbracamintea de protectie reflectorizanta utilizata in stingerea incendiilor de specialitate. In special, standardul ia in considerare cerintele pentru protectia intregului corp, inclusiv a capului, a mainilor si a picioarelor. Pentru a garanta un nivel optim de protectie, hainele de lucru trebuie purtate cu alte EIP de baza specificate in standardele aferente.

Aceste articole de imbracaminte ofera protectie impotriva linsului de flacari si a caldurii radiante intense si sunt purtate doar pentru perioade scurte de timp pentru a permite pompierului sa intre in situatii specifice de stingere a incendiilor si de salvare in situatii de urgenta.incendiu care necesita si utilizarea unui aparat respirator. De asemenea, acopera imbracamintea de protectie care se bazeaza pe capacitatea materialului exterior de a reflecta caldura radianta intensa. Acest tip de imbracaminte reflectorizanta poate fi folosit si pentru aplicatii industriale care implica niveluri ridicate de caldura radianta
Aceste costume aluminizate trebuie sa ofere o protectie maxima impotriva flacarilor invaluitoare, caldurii radiante intense (apropierea de foc si foc de trecere) si in timpul operatiunilor specifice de stingere a incendiilor si de salvare cu risc ridicat. Imbracamintea trebuie sa ofere protectie completa a corpului. Gluga de protectie, manusile si bocancii au aceeasi protectie impotriva flacarii si caldurii ca si imbracamintea. Gluga trebuie sa fie compatibila cu castile de protectie EN 443, EN 397, EN 14052. Ecranul trebuie sa depaseasca cerintele optice si mecanice ale standardelor EN 166 si EN 136. Cizmele trebuie sa fie proiectate pentru a fi purtate peste incaltamintea de siguranta EN 15090, EN ISO 20345. , trebuie prevazuta o carcasa interioara pentru aparatul de respirat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura