Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centura pentru pompieri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Cod produs
10001
Out Of stock
Descriere
Centura pentru pompieri

CENTURA DE POZITIONARE SOLIDA POMPIER V15 PLASMA VERTIQUAL DESCRIERE PRODUS
Centura de pozitionare solida este confectionata din chinga ignifuga cu latimea de 85 mm. Aceasta este ideala pentru locurile de munca la care poate avea contact de scurta durata cu flacara sau scantei (ex: lupta impotriva incendiilor).
Centura de pozitionare solida este echipata cu un un sistem de inchidere si reglaj dublu, cataramele si inelele sunt confectionate din aluminiu iar centura este disponibila in mai multe variante, cu sau fara mijloc de pozitionare integrat cu lungime fixa si proprietati ignifuge.
CARACTERISTICI CENTURA DE POZITIONARE SOLIDA POMPIER V15 PLASMA VERTIQUAL
Certificare: EN 358
Rezistenta termica: testata si aprobata conform EN 358 p. 4.1.5.
Catarama din aluminiu cu pini pivotanti:
- Pentru chingi cu latimea de: 85 mm - Material: aliaj de aluminiu (anodizat) - Tip blocare (asigurare): Manual
Inele: K85-Alu
- Pentru chingi cu latimea de: 85 mm - Material: aliaj de aluminiu (anodizat) - Rezistenta la rupere: 25 kN
Chinga: Super-Strong 85 mm
- Latime: 85 mm - Rezistenta la rupere: Fr 8400 daN - Rezistenta termica: testata si aprobata conform pct. 4.1.5 din EN 358
Marimi / Dimensiune talie:
S-M: 80-90 cm (cod - 11-0115-99-10-00)
M-L: 90-100 cm (cod - 11-0115-99-11-00)
L-XL: 100-110 cm (cod - 11-0115-99-12-00)
XL-XXL: 110-120 cm (cod - 11-0115-99-13-00)

Focul este una dintre cele mai importante descoperiri din istoria omenirii care a jucat un rol cheie in dezvoltarea tehnologica si culturala a civilizatiei. De-a lungul secolelor, a adus lumina si caldura, o licenta de a gati si de a face unelte si obiecte de zi cu zi. A fost o parte importanta a evenimentelor religioase si sociale. Pe de alta parte, focul este un element periculos care poate provoca pagube semnificative distrugand paduri, cladiri de locuit, cladiri agricole, fabrici sau monumente.
Stingerea incendiilor
In cazul unui incendiu, pentru a minimiza pagubele, o reactie rapida este unul dintre factorii cheie. Alegerea agentului de stingere este la fel de importanta pentru a atinge capacitatea maxima si timpul de stingere precum si riscul de reaparitie a incendiului. Factori precum dimensiunea incendiului, tipul proprietatii protejate si materialul care arde, conditiile hartii si proprietatile de stingere ale unui agent trebuie luati in considerare atunci cand se alege un agent de stingere. Apa este cel mai simplu si mai usor accesibil agent de stingere, cu toate acestea, aplicarea sa se limiteaza in principal la incendii care implica materiale solide. Odata ce apa este amestecata cu concentratul de spuma, solutia permite formarea spumei prin intermediul unor dispozitive speciale, cum ar fi generatoare, un ansamblu de formare a spumei si stingatoare de incendiu. In functie de agentul de spuma selectat, acesta poate fi utilizat pentru stingerea incendiilor care implica materiale solide, lichide miscibile cu apa si nemiscibile, inclusiv uleiuri de gatit si grasimi. Pentru stingerea incendiilor se folosesc si pulberi de stingere a incendiilor si gaze inerte (dioxid de carbon, azot si argon). Sunt cea mai buna solutie ori de cate ori prezenta apei nu este de dorit din diverse motive, mai ales la stingerea arhitecturilor, monumentelor, metalelor, echipamentelor electrice sub tensiune. Furnizarea de agenti de stingere a pompierilor este deosebit de importanta in cazul uzinelor chimice, benzinariilor, aeroporturilor si platformelor offshore..
Intelegerea claselor de foc
Incendiile sunt clasificate pe categorii, in functie de sursa incendiului si deci de natura materialelor afectate.
Incendiu de clasa A

Ea corespunde arderii materiei solide care se consuma fie rapid prin crearea de flacari vii, fie mai incet, cu sau fara flacari, prin crearea de jar. Vorbim despre foc uscat sau foc de braising.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura