Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geaca de iarna reflectorizanta pentru barbati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

230 lei Lei
Cod produs
10455
Out Of stock
Descriere
Geaca de iarna reflectorizanta pentru barbati

JACHETA PROTECTIE PILOT 3IN1 RPIHV ROCK SAFETY
CARACTERISTICI PRODUS
- Captuseala detasabila;
- Maneci detasabile;
- Material exterior: 45% poliester, 55% bumbac;
- Captuseala; 100% poliester;
- Lavabil la 40 C.
Marimi disponibile: S-4XL.
CERTIFICARE JACHETA PROTECTIE PILOT 3IN1 RPIHV ROCK SAFETY
MSZ EN ISO 20471: 2013 + MSZ EN ISO 20471: 2013 / A1: 2017 (EN ISO 20471: 2013 + EN ISO 20471: 2013 / A1: 2016): Clasa a 2-a (inclusiv manecile).
Prevenirea ofera o gama larga de articole de imbracaminte reflectorizante personalizate, ideale pentru siguranta si vizibilitate pentru tine si angajatii tai. Alege din mai multe culori si marimi, modele diverse precum: tricouri reflectorizante, tricouri polo personalizabile, jachete de vant neon, pulovere etc... In plus, le poti personaliza adaugand sigla ta. De asemenea, gama Drivecase gata de purtare indeplineste in mare masura standardele in vigoare: EN1150, EN13356 sau EN20471.
Asigurati vizibilitatea angajatilor cu imbracaminte de inalta vizibilitate
Imbracamintea de inalta vizibilitate va tine angajatii in siguranta. Acestea indeplinesc standarde diferite in functie de nevoi si riscuri. Accesoriile si imbracamintea fluorescente (tricou galben sau portocaliu, tricou polo, cardigan sau pulover si hanorac) oferite pe site-ul de vanzare online Drivecase si notificate ca indeplinesc standardele NF EN 13356 sunt destinate utilizarii neprofesionale. Ele fac o persoana vizibila de la distanta atunci cand este iluminata de farurile unui vehicul. Astfel accesoriile EN13356 sunt ideale pentru biciclisti si pietoni in timpul zilei pe vreme ploioasa si pe timp de noapte. Pentru accesoriile de inalta vizibilitate pentru profesionisti, se recomanda gama PPE (echipament individual de protectie) si imbracaminte reflectorizanta personalizata EN 20471. Acestea vizeaza utilizarea ocazionala si utilizarea in apropierea fluxurilor de trafic. Pentru angajatii care lucreaza in aer liber (constructii, amenajari, comunitate etc.) Drivecase ofera, de asemenea, accesorii si imbracaminte fluorescente personalizabile, concepute pentru a proteja impotriva razelor UV. Pentru toate produsele disponibile pe magazinul online Drivecase, va puteti personaliza si adauga logo-ul pe fiecare articol vestimentar de inalta vizibilitate. Astfel, echipamentul angajatilor dumneavoastra devine un mediu de comunicare personalizat in imaginea brandului dumneavoastra. Comanda usor, alege cantitatile potrivite dupa marime si culoare si, de asemenea, alege imbracaminte personalizata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura