Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geaca reflectorizanta multifunctionala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

260 lei Lei
Cod produs
10466
Out Of stock
Descriere
Geaca reflectorizanta multifunctionala
JACHETA ESENTIAL 2in1 C464 .
DESCRIERE PRODUS
Jacheta contine doua buzunare laterale spatioase, un buzunar interior la piept cu inchidere cu gluga reglabila ascunsa si maneci detasabile cu fermoar. Aceasta are o captuseala calda din lana si un panou de contrast inchis pentru protectia impotriva murdariei. Jacheta este practica, robusta si fiabila.
CARACTERISTICI JACHETA ESENTIAL 2in1 C464 .
- Certificare CE;
- Rezistent la apa cu cusaturi sigilate care previn penetrarea apei;
- Captusit integral pentru a capta caldura;
- Banda reflectorizanta pentru cresterea vizibilitatii;
- Jacheta poate fi purtata in doua moduri;
- 3 buzunare mari depozitare;
- Gluga ascunsa pentru functionalitate sporita;
- Jumatate semi-elastica pentru o fixare sigura si confortabila;
-Teatura 50+UPF pentru a bloca 98% din razele UV.
STANDARDE JACHETA ESENTIAL 2in1 C464 .
EN ISO 20471 Class 3;
EN 343:2019 Class 3:1;
EN 342.
Material: Tesatura Invelis Exterior : 100% Poliester, Fibra 150D Oxford, Strat Superior PVC 200g
Printre accesoriile noastre personalizate de mare vizibilitate, Prevenirea ofera accesorii si imbracaminte complet reflectorizante, ideale pentru profesionisti si pentru toate tipurile de utilizatori. Fie ca sunteti pietoni, soferi, biciclisti... gasiti in gama Full Reflect, toate produsele noastre 100% reflectorizante. Personalizabile sau nu, aceste produse indeplinesc diverse standarde in vigoare in Franta in legatura cu accesoriile si imbracamintea reflectorizante de mare vizibilitate. Printre aceste standarde se regasesc standardul EN13356 care garanteaza buna vizibilitate a unui produs de uz neprofesional, standardul EN ISO 20471 destinat imbracamintei de inalta vizibilitate si standardul EN 1150 care se aplica mai mult produselor destinate copiilor sau activitatilor neprofesionale ( drumetii, ciclism etc...). Jachete de vant, sireturi, bretele, autocolante, brelocuri... o gama completa de produse retro-reflectorizante de descoperit!
De ce sa oferi accesorii sau imbracaminte de inalta vizibilitate?

Specializata in siguranta rutiera, Drivecase ofera accesorii de mare vizibilitate si echipamente de protectie pentru diversi utilizatori. Purtarea imbracamintei reflectorizante face posibila in special asigurarea protectiei si vizibilitatii pietonilor, biciclistilor sau soferilor opriti pe marginea drumului si sa fie vazuti de alti utilizatori. Gasiti in gama Full Reflect de la Drivecase un set de accesorii si imbracaminte complet reflectorizante, precum: brelocuri, manusi, jachete, rucsacuri, autocolante... Pe langa vesta traditionala de siguranta cu benzile reflectorizante, va oferim produse complet fluorescente (fluorescente). galben sau portocaliu fluorescent), garantandu-va un nivel incomparabil de vizibilitate. Conform cu standardul EN13356, standardul ISO 20471 sau certificat EN1150, fiecare produs Drivecase se asigura ca proprietarul sau este vizibil. Specializati in domeniul sigurantei rutiere, ne angajam sa oferim accesorii si imbracaminte pentru protectia personala si semnalizare, pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se deplasa in deplina siguranta. Deci, indiferent daca sunteti biciclist sau pieton, bucurati-va de o vizibilitate mai buna si de mai multa siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura