Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje loc de parcare cu semne si indicatoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11274
Out Of stock
Descriere
Marcaje loc de parcare cu semne si indicatoare

Echipa noastra de experti cu inalta calificare, cu multi ani de experienta, va sprijina cu idei inovatoare si cunostinte tehnice bine fundamentate in toate domeniile de marcare a podelei.

Ca companie independenta, va oferim avantajul de a va insoti proiectul in toate fazele, de la idee la fezabilitate si planificare pana la implementare si punere in functiune, pe langa executia profesionala

- pe scurt, va oferim:

De la marcajele rutiere sau marcajele halelor la marcajele parcarii, marcajele logistice si marcajele terenurilor de sport pana la marcajele aeroportului sau marcajele colorate ale curtii scolii. Efectuam marcaje de tot felul atat pentru clientii publici, cat si pentru clientii din sectorul privat.

Marcajele rutiere clar vizibile si, prin urmare, functionale sunt esentiale pentru gestionarea sigura a traficului.

Potrivit PREVENIREA, marcajele rutiere sunt semne de circulatie, care impun cerinte speciale pentru lucrarile de marcare: marcajele de podea trebuie sa fie proiectate astfel incat sa fie la fel de eficiente ziua si noaptea.

Marcarea profesionala pe podea a benzilor, trotuarelor, zonelor de incarcare, zonelor de parcare este, de asemenea, importanta pentru circulatia interna a lucrarilor, dar si utila: marcarea unui sistem multicolor de ghidare a camioanelor, de exemplu, s-a dovedit deja la multi clienti pentru a fi usor de utilizat. intelege directiile.

Convinge-te de performanta noastra.

Diverse companii au folosit deja serviciul nostru. Pe pagina noastra de start va informam despre domeniile noastre de activitate si va prezentam lucrarile in galerii de imagini.

In speranta de a va oferi o mica perspectiva asupra domeniului cuprinzator de activitate al marcajului podelei, va putem asigura deja de executia profesionala si la timp in cazul unei comenzi. Daca aveti intrebari suplimentare, va stam, desigur, la dispozitie in orice moment.

Asteptam cu nerabdare sa va putem sprijini in proiectul dumneavoastra cu know-how-ul nostru!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura