Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tricou bleumarin clasic de barbat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11551
Out Of stock
Descriere
Tricou bleumarin clasic de barbat

TRICOU BARBATI CLASSIC.

DESCRIERE PRODUS

Tricoul pentru barbati Classic New 132 este confectionat din material 100% bumbac, iar tivul gulerului din material raiat, prevazut cu banda de intarire. Tricoul prezinta cusaturi de intarire la nivelul umerilor.

Material: Single Jersey, 100 % bumbac (compozitia culorii poate sa fie diferita - culoarea 03 - 97 % bumbac, 3 % viscoza, culoarea 12 - 85 % bumbac si 15 % vascoza); 145 g/m.

Croiala:tubulara;

Lavabil la: 40 C.

Marimi disponibile: S-3XL

Personalizare: serigrafie, transfer.

PASUL 1 - Alegeti cantitatea si marimile. Nu exista o cantitate minima de comanda, dar cu cat comandati mai mult, cu atat veti economisi mai mult. Va rugam sa consultati ghidul nostru de preturi pentru volum.

PASUL 2 - Alegeti sa va faceti propriul design sau lasati-ne sa ne proiectam. Daca preferati sa comandati camasi goale fara decor personalizat, va rugam sa selectati cantitatea si sa lasati personalizatorul necompletat.

FA-TI PROPRIUL DESIGN

- Alegeti sa va creati propriul design utilizand personalizarea produsului nostru, care va va permite sa incarcati imagini sau fisiere, pe langa adaugarea de text personalizat. Echipa noastra de proiectare va face orice ajustari sau critici necesare designului dvs. si va trimite o macheta pentru aprobarea dvs. in 24-48 de ore.

Protejarea lucratorilor in situatiile in care sunt greu de vazut este o prioritate numarul unu la locul de munca! Luati in considerare tricourile si hanoracele personalizate de siguranta de inalta vizibilitate pentru a creste vizibilitatea in locurile de munca periculoase, promovand in acelasi timp serviciile si marca dvs. Camasile si hanoracele noastre personalizate de inalta vizibilitate vin in diferite tonuri de culoare si au caracteristici unice bazate pe nevoile personalului dvs., cum ar fi maneca scurta, maneca lunga, cu gluga, cu decolteu, pulover, galben cu vizibilitate ridicata, lime foarte vizibil si vis portocaliu. Imbracamintea de siguranta personalizata de inalta vizibilitate este printre cele mai recunoscute articole pentru reducerea riscului de ranire - comanda astazi si evita accidentele!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura