Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stalpi de control al multimii aurii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Cod produs
230602124838
Out Of stock
Descriere
Stalpi de control al multimii aurii

Pret pe bucata - personalizare la cererea clientului .

Stalp de inalta calitate: barierele de control al multimii sunt fabricate din otel inoxidabil 201, care sunt suficient de solide si durabile pentru a proteja stalpul de rugina si coroziune. Stalpul este echipat cu franghie rosie cu grosimea de 1,5 m/5 ft, este fabricat din material flanel, care este foarte puternic si nu este usor de spart. Barierele pot fi bine impotriva apei de ploaie si a temperaturii ridicate, se pot adapta atat la interior, cat si la exterior.

Stalp stabil pentru stalp: stalpul pentru controlul multimii include stalpul si baza stalpului. Baza stabila de 32 cm (12,6 inchi), poate fi indeplinita de apa sau nisip. Odata ce baza postului este umpluta, este dificil sa fii impins in jos de vantul puternic sau de multime. In plus, cauciucul din partea inferioara a bazei protejeaza bine stalpul suportului impotriva zgarieturilor si miscarii podelei.

Design elegant si bine: suprafata aurie si franghia rosie de catifea fac bariera de control al multimii gratioasa si atragatoare. Franghia de catifea rosie cu carlige aurii asigura o raspandire perfecta de 5 ft intre suporturi, oferind o suprafata mare pentru diferite cerinte. Exista patru adaptoare in partea de sus a fiecarei stalpi pentru franghii de catifea pentru a utiliza carligul pentru a se conecta cu un alt stalp pentru patru directii.

Usor de instalat si utilizat: suporturile de aur sunt usor de asamblat. Mai intai puneti cauciucul in baza stalpului, apoi strangeti surubul, instalati stalpul stalpului, in cele din urma legati franghia de catifea rosie una de alta. Intregul proces dureaza doar cateva minute pentru a se termina. Fiecare franghie are carlige la ambele capete pentru a va permite sa atasati franghia de stalpi. Deci nu este nevoie sa utilizati alte instrumente, ceea ce este rapid si economiseste timp.

Aplicatii multiple: stalpii de stalp TECSPACE sunt perfecti pentru ocazii publice, cum ar fi teatru, hotel, muzeu, cinema, restaurant, concert etc., care este potrivit atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior. Bariera de control al multimii, ca simbol al demnitatii pentru receptia ceremoniala, poate crea o zona eleganta pentru utilizare speciala. Daca aveti intrebari legate de acest produs, contactati-ne. Va vom oferi raspunsuri satisfacatoare pentru prima data.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura