Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Covor industrial absorbant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
230602182845
Out Of stock
Descriere
Covor industrial absorbant

Daca sunteti in cautarea unui covoras care sa se descurce cu orice va arunca Mama Natura, nu cautati mai departe decat covorasul Super Absorbant AquaProtect. Acest covoras super-absorbant a fost conceput pentru a absorbi pana la sase litri de apa pe metru patrat, facandu-l alegerea perfecta pentru intrarile cu trafic intens. Are, de asemenea, un suport din cauciuc neted, rezistent la alunecare, pentru a-l mentine in pozitie, cu o margine intarita pentru a imbunatati rezistenta si a-l face prietenos cu scaunul cu rotile.

Aceasta covorasa super absorbanta are o grosime de 10,5 mm, fabricata din fibre Decalon care ajuta la absorbtia mai multa apa si are o suprafata cu model de vafe pentru a indeparta murdaria si apa de pe pantofi.

Design covoras super absorbant

Absoarbe pana la 6 litri de apa pe metru patrat

Suport din cauciuc neted, rezistent la alunecare

Potrivit pentru intrari cu trafic intens

Design prietenos cu scaunul cu rotile

10,5 mm grosime

Dimensiuni covorase mari si mici

Acest covor de usa super-absorbant poate fi achizitionat in trei dimensiuni, de la 60cm x 90cm pentru usi standard pana la 120cm x 180cm pentru intrari mai mari. Aceste covorase super-absorbante AquaProtect au o grosime de 10,5 mm, ajutandu-le sa absoarba mai multa apa decat alternativele mai subtiri, in timp ce marginile tesite ajuta la prevenirea impiedicarii pe oricine de marginea covorasului.

Materiale super-absorbante

Covorasele noastre super-absorbante sunt fabricate din fibre Decalon pentru a ajuta la captarea apei, in timp ce baza de cauciuc anti-alunecare mentine covorasul fixat in pozitie pe podea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura