Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Covor pentru piscina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Cod produs
230602221450
Out Of stock
Descriere
Covor pentru piscina

Experimentati remarcabilul covor PVC Aqua-Step, solutia dvs. ieftina pentru toate zonele umede, cum ar fi vestiarele, piscinele si dusurile. Cu designul sau exceptional de scurgere a apei si stratul anti-bacterian, Aqua-Step asigura o igiena optima si sporeste siguranta, mentinandu-va oaspetii in siguranta si fara griji in zonele de stropire.

Materiale

Covorasele Aqua-Step sunt fabricate din PVC special formulat, care este complet rezistent la apa. Acest lucru creeaza, de asemenea, o suprafata confortabila, care ofera o aderenta substantial mai buna decat suprafetele de podea cu gresie, in special pentru picioarele goale.

Dimensiuni

Covorasul de siguranta versatil Aqua-Step este disponibil in dimensiuni standard de la 60 cm x 90 cm pentru cabine de dus individuale pana la alergatori cu lungime personalizata de pana la 15 metri. Cu o inaltime de 9 mm si lungimi personalizabile pe centimetru, Aqua-Step elimina risipa si maximizeaza utilizarea spatiului.

Extindeti fara efort latimea covorasului folosind cleme de conectare, combinand lungimile pentru o potrivire perfecta. Un pachet de 40 conecteaza cu usurinta lungimi de 2 x 15 metri, sporind adaptabilitatea pentru nevoile dumneavoastra unice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura