Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Covor cu latex 5 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Cod produs
230602195252
Out Of stock
Descriere
Covor cu latex 5 mm

Acum disponibil in optiuni taiate la dimensiune

Cautati un covor de usa de calitate care sa nu sparga banii? Nu cautati mai departe decat acest covoras cu spate din latex. Covorasul prevenirea este unul dintre cele mai bine vandute ale noastre din motive intemeiate: este fabricat din material absorbant de bumbac, deci este excelent la absorbtia apei din pantofi si cizme. In plus, are un suport din latex care il ajuta sa se prinda pe toate tipurile de suprafete de podea, impiedicand-o sa alunece.

Cel mai bine, acum poti comanda acest covor taiat la dimensiune; selectati doar lungimea de care aveti nevoie, iar noi ne ocupam de restul. Deci, de ce sa asteptati? Pune mana pe un pres din bumbac First Mats astazi!

Suprafata absorbanta din bumbac

Covoras de usa flexibil cu latex

Profil subtire de mat de 5 mm

Disponibil in dimensiuni standard si personalizate

Se spala la masina la 30 de grade C

Excelent pentru casele cu animale de companie

Dimensiuni - Cu o grosime nominala de 5 mm, acest covoras cu spate din latex este ideal pentru spatiile inguste! Alegeti acest covor de usa extra subtire in dimensiuni de 50 cm x 80 cm, 90 cm x 120 cm sau o lungime personalizata din rola noastra de 100 cm latime.

Covorasul nostru subtire din bumbac este disponibil in multe culori pete, concepute pentru a ajuta la ascunderea murdariei si a petelor. Acest pres este realizat din fibre de bumbac pe un suport de latex pentru o rezistenta excelenta la alunecare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura