Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Reparatii si vopsit borduri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7828
Out Of stock
Descriere
Reparatii si vopsit borduri

Sustinuti de asistenta profesionistilor nostri cu inalta experienta, am reusit sa oferim un serviciu calitativ de vopsire borduri. Organizatia noastra este sustinuta de o tehnologie bine dezvoltata pentru a oferi acest serviciu intr-un mod perfect. Acest serviciu este prestat de profesionistii nostri priceputi folosind modern

Liniile de pictura cu pietre de bordura sunt din ce in ce mai populare in autostrazi, poduri, strazi urbane, strazi pietonale si chiar in comunitati. Culorile de galben si negru, alb si negru sunt aplicate in principal pe pietrele bordurilor, ceea ce poate fi vizibil vizual. Culoarea galbena si neagra este culoarea de contrast puternic, poate creste efectul de avertizare pe timp de noapte, reamintind vehiculelor sa acorde atentie evitarii in intuneric.

Unele dintre cele mai eficiente imbunatatiri pot veni din improspatarea zonelor in care intretinerea a fost amanata. Vopsirea bordurilor si a insulelor, repararea gropilor, inlocuirea balastului luminii, reinstalarea opritoarelor de roata sau a bolardelor, inlocuirea sau agatarea unor semne noi si revopsirea zonelor sablonate sau a liniilor de locuri de parcare pot avea un impact dramatic. Colaboram cu operatiunile de parcare si managementul proprietatii pentru a minimiza intreruperea operatiunilor zilnice normale.

Magazinul nostru intern de semne de productie poate produce rapid semne noi, de inlocuire sau de specialitate pentru proprietati la preturi competitive. In multe situatii, putem aranja o solutie de orientare ?de la aripa la aripa? - de la colaborare la dovezi de proiectare la productie pana la livrare si instalare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura