Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stalp galben de protectie pentru parcare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

260 lei Lei
Cod produs
8615
Out Of stock
Descriere
Stalp galben de protectie pentru parcare

Greutate 5 Kg

Inaltime : 75 cm

Inaltime culcat : 10 cm Sistem de prindere : montajul se realizeaza cu 4 suruburi + dibluri (incluse)

Blocator loc parcare manual cu cheie tip stalp.

Blocarea parcarilor reprezinta solutia ideala in protectia locului individual de parcare, pentru autovehicule neautorizate sa parcheze pe locurile respective.

Blocatorul are o constructie robusta, fiind foarte rezistent la socuri si lovituri.

Ati cautat vreodata un spatiu intr-o parcare cand ati lovit accidental o bariera care v-a impiedicat sa treceti peste banda? Te-ai lovit vreodata de un stalp care te-a impiedicat sa conduci intr-o cladire? Parcarea sau puntea moderna este plina de multe structuri subtile si opriri care mentin traficul acolo unde ar trebui sa fie, inclusiv structuri care sa va impiedice sa va ciocniti de alte masini, pereti sau structuri.

Una dintre cele mai critice structuri din orice punte sau lot de parcare este bollardul. Pentru soferul obisnuit, bollardurile sunt stalpi din beton sau metal care ies din pamant, dar sunt mult mai importanti decat par.

Nu exista reguli si reglementari stabilite pentru stalpi de parcare, astfel incat acestea pot fi atat de scurte sau atat de inalte pe cat doriti sa fie. Deoarece stalpi sunt meniti pentru siguranta, trebuie sa alegeti ceva suficient de inalt si suficient de puternic pentru a-si face treaba.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura