Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tricou albastru clasic de barbat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11547
Out Of stock
Descriere
Tricou albastru clasic de barbat

DESCRIERE PRODUS

Tricoul pentru barbati Classic New 132 este confectionat din material 100% bumbac, iar tivul gulerului din material raiat, prevazut cu banda de intarire. Tricoul prezinta cusaturi de intarire la nivelul umerilor.

Material: Single Jersey, 100 % bumbac (compozitia culorii poate sa fie diferita - culoarea 03 - 97 % bumbac, 3 % viscoza, culoarea 12 - 85 % bumbac si 15 % vascoza); 145 g/m.

Croiala:tubulara;

Lavabil la: 40 C.

Marimi disponibile: S-3XL

Personalizare: serigrafie, transfer.

Oferim profesionistilor de urgenta, spitale, scoli, fortelor de ordine si lucratorilor din constructii imbracaminte de inalta vizibilitate, caciuli de protectie, dispozitive de control al traficului si ochelari de protectie. Oferirea de sprijin pentru echipele de servicii de dezastre naturale si de urgenta care organizeaza eforturile de ajutor in Statele Unite este o sarcina si responsabilitate pe care o luam foarte in serios. Succesul nostru consta in a ajuta la mentinerea altor oameni in siguranta.

Produsele si serviciile pe care le oferim sunt de inalta calitate, cu preturi avantajoase. Personalul nostru raspunde nevoilor dumneavoastra si este determinat sa va ofere un serviciu personal de calitate pentru clienti intr-o maniera profesionista. De la o mica afacere infiintata in 2021, am devenit un brand de distributie binecunoscut in industria echipamentelor de protectie personala (EIP), facand ceea ce este potrivit pentru clientii nostri.

Tricourile personalizate pentru siguranta muncii au devenit un must have in ultimii ani cu regulile si reglementarile SSM. Asadar, pentru a fi in conformitate pe santierele de munca, companiile trebuie sa-si imbrace lucratorii in tricouri verzi de siguranta sau portocalii de siguranta. Alegerea logica este sa le personalizati cu logo-ul companiei dvs. pe ele. Unele companii vor vedea acest lucru ca pe o noua cheltuiala si vor trebui sa cheltuiasca mai multi bani acum decat au fost in anii trecuti. Cu toate acestea, companiile inteligente vor accepta aceasta reglementare si o vor vedea ca pe o oportunitate de marketing foarte rentabila.

Pentru companiile care adopta aceste reglementari, atunci inteleg ca vor avea mai multe panouri publicitare sub forma de tricouri personalizate de siguranta a muncii in afara orasului. Am colaborat cu mai multe companii care isi folosesc tricourile personalizate pentru siguranta muncii ca singura lor forma de publicitate. Cele mai populare companii care beneficiaza de acest lucru sunt companiile de ingrijire a gazonului, antreprenorii independenti si companiile de ingrijire a copacilor. Cu toate acestea, avem mai multe companii care adopta tricourile personalizate pentru siguranta muncii, deoarece nu stii niciodata ce oportunitati pot aparea atunci cand numele companiei tale este raspandit in oras.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura