Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Roll up banner personalizat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Cod produs
B8
Out Of stock
Descriere
Roll Up Banner personalizat

Standul RollUp Banner 850x2000mm este un sistem de prezentare portabil pentru interior care atrage atentia vizitatorilor prin suprafata mare a printului expus (85x200cm). Acest sistem de afisaj este un bun suport pentru comunicarea informatiilor despre companie, sigla, brand, slogan, produse, etc. la expozitii, evenimente, prezentari, magazine, hoteluri, sali de asteptare, hypermarket-uri, farmacii, .

Sistemul Rollup este format din: o caseta din aluminiu care contine printul personalizat si pretensionat, doua talpi de sustinere rabatabile, o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata si o geanta textila. Printul are culori vii, este realizat la o rezolutie de 2400 dpi pe echipamente profesionale de ultima generatie, folosind cerneluri ecologice, fara miros sau solventi si este rezistent la umiditate.

Avantaje:

Sistemul retractabil al rollup-ului prin care printul este rulat in caseta de aluminiu asigura un montaj usor si foarte rapid de catre o singura persoana in doar cateva secunde precum si protectia printului pe durata transportului. Atat in pozitie desfasurata cat si strans, standul roll up ocupa putin spatiu putand fi folosit si in locatiile care nu dispun de suprafete mari de expunere.

Printul se poate schimba ulterior ori de cate se doreste, obtinandu-se astfel un nou vizual personalizat. Portabilitatea foarte mare a standului atunci cand este strans si usurinta montajului fac din acest stand un excelent instrument de comunicare.

Personalizare:

material: polipropilena / frontlit printat sau textil printat / dimensiuni macheta: L: 85cm; H: 205cm

Dimensiuni:

produs asamblat: L: 88cm; H: 210cm; A: 38cm

Colet:

ambalaj: geanta textila si carton / dimensiuni colet: L: 92cm; H: 12cm; A: 12cm (sistem cu print) / greutate: 3Kg (sistem cu print)

Daca alegeti un produs sau o configuratie care include print / personalizare, vom avea nevoie de macheta grafica pentru finalizarea comenzii.

Reprezentantul dvs. de Vanzari va poate furniza la cerere instructiunile detaliate pentru realizarea machetei si sablonul grafic aferent produsului dorit.

De asemenea, daca doriti sa realizam noi macheta, puteti plasa o comanda pe site alegand - Servicii machetare (/ora de lucru) sau ne puteti trimite un e-mail la comenzi@prevenirea.ro cu instructiunile si toate elementele necesare (logo, text, imagini, pozitionare, etc.). Ulterior, Reprezentantul de Vanzari va reveni cu oferta estimativa de pret.

In situatia in care aveti deja sau produceti dvs. printul / personalizarea, pentru compatibilitate va rugam sa comparati in prealabil dimensiunile si caracteristicile acesteia cu cele mentionate in descrierea produsului si in instructiunile de realizare a machetei grafice.

Specificatiile tehnice de realizare a machetelor sunt urmatoarele:

- dimensiuni totale: in functie de produs; vedeti campul "dimensiuni macheta" in descrierea detaliata a fiecarui
Trimite mesaj
Din Gura in Gura