Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje rutiere personalizate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Cod produs
7808
Out Of stock
Descriere
Marcaje rutiere personalizate

Drumurile de transport din hala de productie sunt pentru a facilita deplasarea lina a masinilor care transporta incarcaturi. Caile de comunicatie trebuie proiectate astfel incat sa asigure cel mai inalt nivel posibil de siguranta pentru toti participantii la trafic. Marcarea orizontala corecta a halelor de productie sau a depozitelor este responsabilitatea angajatorului.

Care sunt rutele de transport intr-o hala de productie sau de depozit?

Rutele de transport sunt create ca urmare a vopsirii liniilor in depozit sau in hala. Acestea sunt drumuri interne si externe care formeaza cai de comunicatie. Utilizatorii acestora sunt in primul rand soferi de masini cu care sunt transportate diferite tipuri de incarcaturi. Acest tip de drumuri pot fi folosite si de catre angajati pe jos. Marcarea orizontala in depozit trebuie facuta astfel incat calea de comunicatie sa fie cat mai transparenta si, in acelasi timp, sa permita o munca eficienta. Rutele de transport in depozit trebuie adaptate la conditiile existente intr-un anumit loc de munca.

Materialele pe care le folosim pentru marcajele orizontale se caracterizeaza prin:

vizibilitate buna atat ziua cat si noaptea

reflectivitate ridicata, de asemenea, pe timp de ploaie si ceata

mentinerea parametrilor minimi de reflectivitate pe toata perioada de utilizare

o rugozitate adecvata similara cu rugozitatea suprafetei pe care este plasat marcajul

rezistenta la abraziune si murdarie

termenul de valabilitate adecvat

Marcajele orizontale plasate pe suprafata drumului pot fi gasite cel mai adesea sub forma de linii continue sau intrerupte, sageti, inscriptii sau simboluri speciale. Sunt realizate in alb, galben si rosu. Marcajele rutiere sunt cel mai adesea combinate cu marcajele verticale.

Executam indepartarea marcajelor rutiere in strat subtire si gros. Indepartam marcajele prin frezarea suprafetelor de asfalt. Este un proces controlat de taiere mecanica a stratului superior al pavajului asfaltic, care are loc la frig. Frezarea se realizeaza la o anumita adancime si fara a fi necesara incalzirea suprafetei de asfalt. Indepartarea marcajelor rutiere cu aceasta tehnica este cea mai ieftina metoda in comparatie cu alte tehnici disponibile. Indepartarea marcajului prin macinare este, de asemenea, ecologica, nu se folosesc substante chimice .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura