Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje pentru realizari parcari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11383
Out Of stock
Descriere
Marcaje pentru realizari parcari

Marcarea orizontala a parcarilor si garajelor

Cu grija la cele mai mici detalii - vopsit parcari

Planificam cu atentie toate elementele marcajelor rutiere din garaje si parcari, intotdeauna in conformitate cu standardele de siguranta.

Locurile precum garajele subterane din cladirile de birouri si centrele comerciale, parcarile la instalatiile industriale, in fata birourilor, spitalelor si magazinelor, precum si aeroporturile trebuie sa fie marcate cu precizie pentru traficul pietonilor si soferilor in siguranta. Marcajele parcarii permit o functionare lina si fara coliziuni. Este o activitate complexa in care fiecare element este extrem de important si trebuie sa respecte standardele de siguranta aplicabile.

Oferim pictura cuprinzatoare:

Locuri de parcare standard si speciale,

Treceri de pietoni,

Loc de parcare pentru persoane cu handicap,

Benzi de parcare,

Sageti, linii, indicatoare de informare pe drum,

Zone de parcare si niveluri,

Dungi albe si galbene cu negre de avertizare pe praguri, stalpi si margini,

Zone scutite de trafic,

Marcaje rutiere in garaje,

Numerotarea benzilor si a scaunelor,

Marcarea halelor de productie

Hala de productie este un loc in care orice greseala poate costa sanatatea umana sau viata, de aceea necesita masuri speciale de securitate. Una dintre ele este marcarea corecta a spatiului.

Care sunt beneficiile etichetarii halei de productie?

Marcarea orizontala adecvata a halei de productie serveste nu numai sigurantei angajatilor, ci si interesului angajatorului. Desemnarea rutelor pietonale, a drumurilor pentru stivuitoare sau a zonelor periculoase va permite sa minimizati riscul de accidente si, astfel, sa cresteti si eficienta angajatilor. Mai mult decat atat, marcarea halei de productie, realizata in conformitate cu regulile de sanatate si siguranta, va permite sa evitati penalitati financiare costisitoare din partea inspectoratului de munca in cazul unei inspectii a fabricii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura