Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaje parcari si incarcari electrice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11376
Out Of stock
Descriere
Marcaje parcari si incarcari electrice

Zonele destinate statiilor de incarcare nu sunt proiectate ca parcari rezervat vehiculelor electrice, folosit numai pentru ciclurile de incarcare, pentru a putea satisface chiar si cererea viitoare in crestere.

Faceti-va propriile marcaje pe solul locurilor de parcare dotate cu statii de incarcare electrica . Acest sablon va va permite sa cresteti vizibilitatea statiilor de incarcare a vehiculelor electrice rapid si la un cost mai mic.

Locuri rezervate vehiculelor hibride sau electrice, statii de incarcare, dimensiunile marcajelor la sol si semnalizare, iata tot cadrul de reglementare de stiut pentru parcarea vehiculelor electrice.

Montarea si trasarea locurilor de parcare, a spatiilor PMR si a spatiilor pentru vehicule electrice la standardele oficiale si montarea indicatoarelor aferente acestor locatii. Posibilitate de vopsire pe fond albastru (PRM) sau verde (vehicule electrice) in vopsea sau acoperire de marcare. Daca este necesar, este posibila si stergerea marcajelor existente.

Realizeaza-ti acum proiectul de semnalizare cu echipa noastra PREVENIREA si beneficiaza de economii considerabile de timp pentru eficienta activitatii tale respectand in acelasi timp standardele de siguranta obligatorii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura