Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru parcari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3919
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru parcari

Sabloane pentru parcari cu mai multe etaje asigura o reglementare clara a traficului si siguranta.

Sabloanere pentru parcari informeaza clientii, angajatii si vizitatorii cu privire la posibilele zone de parcare, interdictii de parcare, intrari si iesiri si zone rezervate.

Marcajul de podea trebuie sa fie permanent si lizibil. O optiune rapida, curata si pe termen lung este marcarea folosind vopsele spray de inalta calitate si sabloane potrivite din materiale robuste.

Prevenirea.ro va ofera pictogramele, numerele si literele potrivite in diverse materiale pentru marcajele de podea sau de parcare. Sabloanele sunt realizate din carton ulei, plastic, tabla de zinc sau otel inoxidabil. Alternativ, puteti sa va faceti sabloanele de pulverizare individual si sa va pulverizati propriile motive, logo-uri sau litere.

Sabloanele pentru marcarea podelei faciliteaza aplicarea numerelor, literelor sau imaginilor. In functie de utilizarea dorita, le puteti obtine in magazinul nostru din diverse materiale, precum plastic sau otel inoxidabil. De regula, sabloanele sunt potrivite pentru mai multe utilizari. Mai mult?

Cu sabloanele noastre de podea puteti aplica marcajele dorite profesional si intr-o mare varietate de zone!

Sabloanele de marcare a podelei pot fi folosite pentru identificarea zonelor periculoase si sunt utilizate in sectorul constructiilor sau in hale de productie sau depozitare.

In functie de aplicatie, puteti alege intre un sablon din plastic sau un sablon din aluminiu.

Am fi bucurosi sa va sfatuim si sa va ajutam sa gasiti materialul de sablon potrivit pentru aplicatia dvs.

Marcajul poate fi rulat sau periat. Pentru aceasta iti putem oferi vopsea de marcaj pardoseala extrem de rezistenta, care se alege in functie de aplicatie! Aici depinde foarte mult de conditiile solului si in ce perioada de timp vopseaua ar trebui sa poata fi plimbata si condusa din nou.

Vopseaua de marcare a podelei poate fi aplicata in mai multe straturi pentru a obtine un grad foarte ridicat de acoperire. In timpul unei a doua treceri de marcare, pot fi presarate diverse granule precum margele de sticla pentru reflexie sau granule anti-alunecare, ceea ce face marcajul vizibil si antiderapant chiar si in conditii meteorologice nefavorabile!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura