Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Deratizare pentru sobolani

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3 lei Lei
Cod produs
9898
Out Of stock
Descriere
Deratizare pentru sobolani

Tratamente eficient pentru sobolani

Se stie ca sobolanii raspandesc boli, dauneaza proprietatilor si contamineaza alimentele. Cand va intra acasa sau in afacere, pot introduce alti ectoparaziti nedoriti, cum ar fi puricii, paduchii si capusele. Actionarea la primele semne de infestare poate ajuta la reducerea dramatica a timpului pentru a controla si a elimina o infestare de sobolani. Sobolanii sunt capabili sa se reproduca rapid si o mica problema poate deveni o problema serioasa daca nu este rezolvata rapid. Preventea: Capcana pentru soareci conectata .Prevenirea este o capcana inovatoare pentru rozatoare care face parte din sistemul Prevenirea.Prevenirea, portalul pentru clienti Prevenirea, poate raporta imediat o captura pe portalul respectiv. Acest lucru va permite sa rezervati rapid o intalnire cu tehnicienii Rentokil pentru a interveni rapid pentru a indeparta rozatoarea si a inspecta localul pentru posibile cauze mai profunde. Proiectata pentru a indeplini cerintele stricte de conformitate cu reglementarile si de audit corporativ, aceasta solutie non-toxica ofera liniste sufleteasca industriilor cu o politica de toleranta zero la daunatori.
Protectie 24/7/365 impotriva activitatii rozatoarelor.
Solutie non-toxica, eficienta in controlul si minimizarea impactului.
Solutie impermeabila potrivita pentru uz extern
Rapoarte in timp real si usor de accesat prin portalul Prevenirea,
Preventea - dispozitiv de monitorizare a sobolanului cu infrarosu Prevenrea este un sistem de monitorizare autonom alimentat de baterii, fabricat pentru a detecta prezenta sobolanilor. Sistemul asigura o bariera inchisa intre coridorul de circulatie al unei statii de momeala si compartimentul dedicat rodenticidului. Unitatea este echipata cu doi emitatori in infrarosu, emitand raze continue care vor detecta trecerea sobolanilor. Prevenrea este o solutie tehnologica inovatoare si inteligenta care permite monitorizarea si controlul sobolanilor. Pentru afaceri si medii foarte reglementate Reduce impactul pesticidelor asupra mediului Restrictioneaza accesul la momeala pentru a viza speciile de rozatoare si permite respectarea reglementarilor permanente de interzicere a momelii.

Gel de urmarire: Gel de urmarire a rozatoarelor Gelul de urmarire Prevenirea este un gel fluorescent special conceput pentru a urmari si controla sobolanii si alte rozatoare. Se lipeste de labele, coada si blana sobolanului si se instaleaza in incinta pe masura ce animalul se misca, lasand o urma vizibila cu o lanterna UV. Permite o abordare complementara in detectarea zonelor de trecere a rozatoarelor dar si in confirmarea prezentei acestora. Solutie non-toxica, eficienta in controlul si minimizarea impactului.Solutie potrivita pentru orice tip de cladire.
Solutie ermetica

Prevenirea este o solutie ermetica pentru nivelatoare de andocuri, combinand o combinatie de Kevlar si plasa de otel tricotata Exclusiv Prevenirea. Este ideal pentru clientii de logistica si depozitare care au nevoie de o solutie eficienta pentru a sigila golurile din jurul docului pentru: Tineti sobolanii si alti daunatori departe. Preveniti ca alimentele si alte deseuri sa cada sub doc.Reduce pierderile de energie ale instalatiilor lor..

Pasul 1: Cautati semnele

Sobolani alergand in jurul unui cos de gunoi Cautati-i acolo unde isi fac casa! Sobolanii traiesc de obicei in cuiburi sau vizuini. Vizuinile iau forma unor gauri in pamant sau asfalt, cu margini netede, de 3 pana la 10 cm in diametru. Ele pot fi amplasate sub tufisuri sau plante si au de obicei o intrare si o iesire. Fii atent la excremente. De obicei se gasesc langa gunoi. Daca sunt umede si intunecate, sobolanii nu sunt departe.
Cautati gauri sau urme de adancituri pe cosurile de gunoi din plastic sau din lemn.Cautati urme de-a lungul peretilor sau pe gazon. Sobolanii vin si pleaca de mai multe ori pe zi, lasand urme intunecate si grase
Trimite mesaj
Din Gura in Gura