Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Servicii dezinsectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3 lei Lei
Cod produs
9901
Out Of stock
Descriere
Servicii dezinsectie

Serviciul nostru profesional de dezinsectie mobila ofera tratamente care vizeaza direct insectele vii care pot transmite boli infectioase.

Cu multe boli raspandite de tantari si alte insecte, transportul lor la bordul aeronavei este o preocupare tot mai mare.

Oferim o dezinsectie reziduala specializata, care cu un singur tratament va va proteja aeronava timp de pana la opt saptamani. Procedura este finalizata cu utilizarea pesticidelor aprobate de aviatie si a echipamentelor specializate de aburire. Aceasta combinatie lasa o bariera reziduala de protectie impotriva insectelor in interiorul aeronavei tratate, care va oferi o distrugere eficienta a insectelor pentru o protectie suplimentara.

Daunatorii poarta adesea boli si bacterii. Prin urmare, este important sa scapati de ele cat mai repede posibil. Controlul profesional al daunatorilor este cel mai eficient mod de a elimina orice tip de daunator care invadeaza casele sau cladirile comerciale. Tratamentul este adaptat tipului de daunator si mediului.

Dezinsectia este un set de masuri care vizeaza exterminarea insectelor care pot fi daunatori si purtatori de boli infectioase periculoase si extrem de periculoase. Masurile sunt impartite in preventive si exterminative.

Se iau masuri preventive pentru a crea conditii nefavorabile pentru viata si reproducerea insectelor si pentru a impiedica insectele sa patrunda in spatii si sa atace fiintele umane.

Se folosesc mai multe metode pentru masuri extreminative.

Metoda chimica implica utilizarea unor compusi specifici cu compozitie chimica diferita, utilizati impotriva diferitelor tipuri de artropode. Pentru exterminarea insectelor se folosesc insecticide, pentru exterminarea acarienilor se folosesc acaricide, pentru exterminarea larvelor se folosesc larvicide si pentru exterminarea oualor de insecte se folosesc ovicide. Compusii mentionati difera si prin mecanisme diferite de actiune. Cele mai frecvent utilizate otravuri de contact care afecteaza artropodele direct prin contactul cu tegumentele lor.

Metoda mecanica in general este ineficienta pentru exterminarea artropodelor. Aceasta implica utilizarea plaselor de tantari pe ferestre, imbracaminte de protectie, prinde muste electrice, benzi adezive si hartie.
Metodele fizice de dezinsectie includ utilizarea de echipamente speciale, cu ajutorul carora se realizeaza dispersia ceata rece, ceata termica, precum si dezinsectia cu caldura. Pulverizatoarele conventionale, atomizatoarele termice si masinile de incalzire sunt clasificate in functie de dimensiunea zonei de acoperit si sunt impartite in cele stationare si portabile.

Metoda biologica este adesea folosita pentru a distruge embrionii de muste si tantari. In acest scop, se folosesc insecticide microbiene, care practic sunt spori si toxine de microorganisme entomopatogene. Metoda biologica de dezinsectie se efectueaza cel mai frecvent in iazuri, subsoluri inundate si depozite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura