Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Servicii complete DDD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3 lei Lei
Cod produs
9904
Out Of stock
Descriere
Servicii complete DDD

Serviciile de tip DDD reprezinta activitatea de baza a companiei, care fiind preocupata de imbunatatirea continua a calitatii, raspunde permanent la cerintele din ce in ce mai personalizate ale clientilor sai.
Fiind dedicati unui sistem calitativ in continua imbunatatire, am reusit sa diversificam serviciile, oferindu-le la nivelul intregii tari.

Prevenirea.ro isi propune o tinta cu trei caracteristici: Calitate, Siguranta si Mediu:

Garantarea sigurantei proprietatii si a oamenilor;

Garantarea calitatii prin aplicarea unor proceduri ultramoderne;

Luarea in considerare a cerintelor de protectie a mediului.

Misiunea firmei noastre este sa asigure satisfactie deplina clientilor, furnizand servicii de calitate, cu standardele si legislatia in vigoare, printr-o colaborare prietenoasa, bazata pe respect si incredere, respectand mediul cu resursele lui naturale.

Dezinfectarea sau dezinfectia este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor si micro-organismelor, fie animale, fie vegetale, daunatoare. De ce trebuie facuta dezinfectia ? Dezinfectarea locuintei sau a anumitor spatii este indicat sa fie facuta periodic pentru a prevenii imbolnavirea , crescand calitatea vietii si permitandu-ne sa fim multumiti de spatiul in care traim.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura